Fitness Praha

Současná doba je pro lidi pohodlnější a mnohdy člověk nemusí vynaložit tolik fyzické aktivity. Dobrý stav a pevné svalstvo je však trendem a je třeba vynaložit více úsilí do péče, zejména o dobrou fyzickou kondici. Postavu vylepší nejen vyvážená strava, ale i návštěva hodin cvičení a fitness centra.
Fitness centrum Praha může navštívit skutečně každý. Neohlížejte se na to, že nemáte s pravidelným posilováním žádné zkušenosti – vše se zvládnete velmi brzy naučit pomocí zdejších instruktorů. Pravidelné cvičení vám pomůže k dosažení propracované postavy a navíc získáte pořádnou dávku sebevědomí. Každý nováček i déle cvičící jedinec může mít cvičební program stvořený přímo pro vaše potřeby. Fitness Praha pro vás pravidelně připravuje různé výhodné akce jako první vstup zdarma, Happy Hours, kde si zacvičíte se slevou v určitých hodinách nebo Dobré ráno v HSF, kde dostanete ke vstupu zdarma kávu či jointový nápoj.
Posilovna Praha má ke tréninkům připraveno řadu moderních posilovacích strojů. Mezi nimi najdete především stroje značky Hammer Strenght a Life Fitness. Posilovat můžete všechny svalové partie těla – záda, prsa, ramena, nohy, břicho atd. Připraveny jsou pro vás stacionární kola, běhací pásy a orbitreky.
Posilovna nepostrádá zkušené trenéry zvučných jmen. Příjemné setkání a cenné praktické zkušenosti vám zajistí například reprezentant České republiky v rugby Jan Rohlík, kulturista Peter Tatarka, český reprezentant v Americkém fotbale Miloš Hildebrand, Hanka Bělohlavová či Veronika Šmardová. Kromě kompletního cvičebního plánu vám budou trenáři nápomocní v otázkách zdravého životního stylu, hubnutí, formování postavy a doplňků výživy. Bohaté zkušenosti se všemi typy postav zaručuje vybrání správného extra programu. Fitness centrum má víkendovou otvírací dobu od devíti do 21. hodiny. Ve všední dny se dostavte od 7 do 22 hodin.
Fitness Praha Adresa : http://www.hammerstrength.cz
Kategorie: Sport
Klíčová slova: fitness, fitness Praha, Posilovna Praha, Posilovna, fitness centrum Praha
Uloženo: 02.04.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde