Kite kurz - kiteboarding v exotice

Specializujeme se na kiteboarding. Našim zákazníkům zajišťujeme kompletní servis při plánování a realizování své kiteboardingové dovolené u moře v exotických destinacích. Zprostředkováváme koupi zvýhodněných samostatných letenek, hotelů, apartmánů či kompletních zájezdů. Na místě zajišťujeme dopravu, fakultativní výlety, doplňkové kulturní, zábavné či sportovní programy. Naší hlavní náplní je výuka kiteboardingu, které se na Kanárských ostrovech věnujeme od roku 2004. Konkrétně působíme na ostrově Fuerteventura, kde jsou ideální podmínky pro tento sport. Rozlehlé pláže z jemného písku, laguna s plytkou vodou, stabilní vítr, který vane od dubna do srpna téměř každý den nám umožňují kvalitní a rychlý postup ve výuce kiteboardingu.

V roce 2007 jsme vytvořili další české kiteboarding centrum v Brazílii poblíž světoznámého letoviska Fortaléza. Kiteboardingové kurzy provádíme v Cumbucu od září do prosince , kde se každoročně sjíždí kiteboardingová špička z celého světa, aby v ideálních podmínkách natrénovali víc než ti co toto místo ještě nepoznali. Pasát, který zde vane každý den je přirovnáván svou přesností a spolehlivostí k švýcarským hodinkám. Oceán o teplotě 29ºC, nekonečné písčité pláže, nízké ceny, pohostinnost a čokoládová vůně věčně úsměvavých žen z tohoto místa dělají opravdový kiteboardingový ráj.

Na našich stránkách najdete velmi obsáhlou fotokroniku z kite kurzů, výletů a různých akcí, na kterých se podílíme nebo je přímo organizujeme. Máme detailní popis a průběh naší výuky kiteboardingu včetně termínů a všech doplňkových informací.

Cokoli Vás bude zajímat, pište na kitecentrum@gmail.com , velmi rádi Vám odpovíme.
Kite kurz - kiteboarding v exotice Adresa : http://www.kite-kurz.cz
Kategorie: Sport
Klíčová slova: kite, kiteboarding, kiting, kitesurfing, kurzy kiteboardingu, kite skola
Uloženo: 18.03.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde