Fitness Praha

Pravidelnost návštěv fitness centra umí udělat s vaší postavou takřka zázraky. Výborně si vytvarujete a zpevníte postavu, získáte skvělou formu a vaše sebedůvěra hodně stoupne. Kromě pravidelného docházení do posilovny je zapotřebí rovněž cvičební program stvořený vašemu tělu na míru. Fitness centrum Praha rádo přivítá začínající i pokročilé jedince, zajímající se o trénování na mnoha různých efektivních posilovacích strojích.
Do vybavení posilovny náleží mezi jinými stroje značky Hammer Strenght a Life Fitness. Zvyšovat fyzickou kondici můžete na stacionárních kolech, běhacích pásech a orbitrecích.
Zkušení trenéři z fitness Praha vám budou nápomocní při tvorbě plánu na cvičení, pasující na tělo každého z vás. Další informace zde můžete získat ohledně sportovních a výživových doplňků. Ptát se můžete na zdravou výživu, proměnu jídelníčku i redukci tělesného tuku.
Posilovna Praha si pečlivě vybírá do svých řad zkušené trenéry. Setkáte se tady například s reprezentantem České republiky v rugby Janem Rohlíkem, s Veronikou Šmardovou, kulturistou Peterem Tatarkou, Hankou Bělohlavovou, s českým reprezentantem v Americkém fotbale Milošem Hildebrandem, Pavlem Šantrůčkem. S jejich pomocí se naučíte tvarovat tělo při objemových, kondičních a kruhových trénincích. Naberete svalovou hmotu a lze se i dohodnout na předsoutěžním tréninku. Na postavě a momentální kondici nezáleží, poradit se může skutečně každý.
Fitness centrum Praha navštivte v sobotu a neděli od devíti do 21. hodiny. Během všedních dnů od 7 do 22 hodin. Posilovna má dále má pro ženy připravené hodiny se speciálním programem k redukování tuku. Kruhový trénink přijde na 95 Kč na lekci a uskuteční se v případě, že dorazí aspoň tři ženy. Trénink na strojích Life Fitness a Hammer strenght s aerobními vsuvkami vám bude více prospěšný než hodina samotného aerobicu, spiningu a podobných cvičebních aktivit.
Fitness Praha Adresa : http://www.hammerstrength.cz
Kategorie: Sport
Klíčová slova: fitness, fitness Praha, Posilovna Praha, Posilovna, fitness centrum Praha
Uloženo: 27.02.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde