Air-hockey AHC SNIPER’S Čebín

Air hockey (Vzdušný hokej) je hra pro dva hráče, kteří za pomocí "Air hockey hokejky" odrážejí puk a snaží se vstřelit soupeři gól.

Air-hockeyový klub AHC SNIPER’S Čebín byl založen v roce 2010. Jsme občanské sdružení s rozrůstající se členskou základnou. V současné době máme 27 aktivních členů od juniorů po dospělé hráče. Hrajeme a pořádáme air-hockeyové turnaje pod záštitou Českého svazu air-hockeye. Air-hockey v Čebíně se hraje na hracím stole Dynamo.

Náš klub má ve svých řadách mistry České republiky 2010 všech kategorií. Naši hráči se pravidelně umísťují na předních příčkách i v turnajích Českého poháru a jsou v současnosti nominováni na mistrovství Evropy v air-hockey 2011 v Petrohradu.
Přehled soutěží:

Český pohár - turnaje, které jsou vyhlašovány průběžně v různých místech ČR. Nejlepší hráči dané kategorie postupují z Českého poháru na mistrovství České republiky.

Rating - série utkání, které spolu sehrává dvojice hráčů. Nejlepší hráči dané kategorie postupují z Ratingového pořadí na mistrovství České republiky.

Mistrovství ČR - Nejlepší hráči a hráčky se utkají v samostatném turnaji o tituly mistrů republiky. Na mistrovství ČR je možné se kvalifikovat jak z Českého poháru, tak z Ratingu.

Máte zájem se dozvědět více o air-hockey, chcete nás navštívit, stát se členem našeho klubu? Neváhejte a kontaktujte nás!
Air-hockey AHC SNIPER’S Čebín Adresa : http://airhockeycebin.sweb.cz
Kategorie: Sport
Klíčová slova: Air hockey , Čebín , stolní hokej ,
Uloženo: 16.02.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde