MAESTRO CLUB Kolovraty

Sportovní klub MAESTRO CLUB Kolovraty byl založen 14.3.2001. Krátce na to jsme se stali prostřednictvím Pražské tělovýchovné unie (PTU) členem Českého svazu tělesné výchovy (ČSTV). A netrvalo dlouho a mohli jsme se pochlubit také členstvím v Českém svazu rekreačního sportu (ČSRS).
Ve svých začátcích se členové klubu věnovali zejména nohejbalu, který jsme hrávali v kolovratské tělocvičně a venkovních antukových kurtech v Kolovratech. Nejdříve jsme chodívali hrát pouze 1x týdně, ale později jsme přidali i druhý den v týdnu.
V létě 2001 jsme začali s volejbalem. Od nesmělých začátků, kdy naše hra připomínala spíše plácanou, se postupně dostáváme na slušnější úroveň. V dnešní době se již při volejbale scházíme dvakrát týdně.
Vzhledem k tomu, že mnoho členů našeho klubu je vášnivými vodáky, musí mezi naše sportovní aktivity patřit také vodácká turistika. Každý rok pořádáme týdenní vodácký zájezd na jednu z českých řek.V roce 2005 jsme se dali také na bowling. První akcí tohoto druhu byl námi pořádaný turnaj ///"O pohár prezidenta klubu///".
Na našich webových stránkách najdete množství zajímavých informací. Kromě pozvánek na množství sportovních a kulturních akcí zde najdete také naší kroniku a zážitky z našich akcí.
MAESTRO CLUB Kolovraty Adresa : http://www.maestroclub.cz
Kategorie: Sport
Klíčová slova: MAESTRO CLUB, MAESTRO, MAESTRO CLUB Kolovraty, volejbal, nohejbal, bowling
Uloženo: 20.02.2006
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 4
Hodnocení webu: 3.9

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde