Horská kola, dětská kola, rotopedy

Jak vybrat trenažér


Fitness trenažéry vybíráme podle toho, čeho chceme dosáhnout a poté podle typu naší postavy.
V našem internetovém obchodě nabízíme:
* rotopedy
* ergometry
* crossové trenažéry
* posilovací lavice
* posilovací stroje
* steppery
* běžecké trenažéry
* cyklotrenažéry
* veslařské trenažéry

Rotopedy



Trénink s rotopedy je jedna z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších forem domácího fitness tréninku. Pro rotopedy se rozhodněte v případě, že se chcete zaměřit hlavně na tvarování stehen, hýždí a břícha. Trénikem s rotopedy samozřejmě posílíte srdce, budete spalovat tuky, posílíte srdce a zvýšíte kapacitu plic.

Ergometry


Ergometry se odlišují od rotopedu hlavně způsobem zvyšování a snižování zátěže. U ergometrů je zátěž řízená počítačem automaticky buď podle předdefinovaného profilu tratě nebo podle Vaší aktuální tepové frekvence. Je samozřejmě možné zátěž regulovat i ručně, jako v případě rotopedů.

Crossové trenažéry


Pokud chcete procvičit celé tělo, jsou pro Vás crossové trenažéry správnou volbou. Procvičíte boky, nohy a hýždě a zároveň můžete zapojit horní polovinu těla, tedy svaly zad, prsou, paží a ramen. V průběhu cvičení také zpevníte břicho a spálíte velké množstí tuků, což dělá z crossových trenažérů velmi účinný fitness trenažér.

Posilovací lavice


Pokud chcete vybudovat svalovou hmotu nebo celkově zpevnit Vaše svalstvo, využijte posilovací lavice. Cvičení s volnými činkami nebo s Vašim tělem umožní komplexně rozvinout Vaše svaly.

Posilovací stroje


Posilovací stroje jsou stejně jako posilovací lavice určeny k budování svalové hmoty a zpevňování svalových partií. Posilovací stroje Vás "vedou" při procvičování jednotlivých svalových skupin a jsou určeny i pro méně zkušené sportovce.

Steppery


Steppery patří k velmi oblíbeným trenažérům hlavně mezi ženami. Jejich předností je efektivní zpevňování a tvarování problematických partií jako jsou boky, stehna a hýžďové svaly. Steppery podpoří Vaše úsilí ke snížení hladiny tělesného tuku.

Běžecké trenažéry


Chůze a běh - jedny z nejpřirozenějších pohybů člověka. Běžecké trenažéry patří jednoznačně k nejúčinnějším prostředkům pro trénink kondice i celého kardiovaskulárního systému. Běžecké pásy jsou vhodné jak pro profesionální sportovce tak i pro netrénované osoby nebo třeba pro rehabilitační účely.

Cyklotrenažéry


Cyklotrenažéry plně nahradí jízdu na kolech. Mají tuhý rám se závodní geometrií a možností vertikálního i horizonálního nastavení sedla i řídítek. Cyklotrenažéry jsou ve srovnání s rotopedy využívány cyklisty, kteří chtějí trénovat doma i za špatného počasí, nebo těmi, kdo chtějí napodobit spinningové úsilí.

Veslařské trenažéry


Veslařské trenažéry zatěžují svalstvo zad, rukou, nohou, hýžďových svalů, také oblast břišních svalů a beder. Cvičením na veslařských trenažérech nejen že procvičíte všechny svalové skupiny a vytvarujete Vaše tělo, ale navíc i snížíte procento Vašeho tělesného tuku.
Horská kola, dětská kola, rotopedy Adresa : http://www.rotopedy-kola.cz/
Kategorie: Sport
Klíčová slova: Horská kola, dětská kola, rotopedy
Uloženo: 08.01.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde