Tandemový seskok, bezpečný adrenalinový

Tandemové seskoky v České republice frčí! Není proto divu, že tandemový seskok nechybí v nabídce žádné zážitkové agentury. Volný pád, adrenalin, pohled z ptačí perspektivy... To vše a mnohem víc zažijete, absolvujete-li tandemový seskok padákem. Jak ale vybrat ideálního poskytovatele, aby se ze skvělého dárku nestalo zpackané odpoledne nebo něco horšího?
Zkušenosti hovoří za vše a proto vřele doporučuji před objednáním tohoto parádního zážitku projít několik webových stránek různých poskytovatelů. Na co se zaměřit? Už samotný vzhled webové stránky ledacos napoví o solidnosti agentury. Pročtěte sekce typu: Napsali o nás a podobně. Zkušenosti ostatních Vám pomohou udělat si obrázek. Zcela určitě se informujte o tandempilotech, se kterými tandemový seskok padákem můžete absolvovat. Kolik mají na kontě seskoků, jaké mají licence atp. Bezpečnost by měla být pro každou adrenalinovou agenturu zcela zásadní! Samotná pravidla se s rostoucí popularitou sportu zpřísňují, což je samozřejmě ve Vašem zájmu. Tandemové seskoky jsou opravdu, věřte nebo ne, bezpěčným sportem, když je absolvujete s profesionály. Proto nehleďte pouze na ceny!
Tandemový seskok padákem je skvělý zážitek. Nenechte se okrást! Některé agentury nabízejí tandemové seskoky za nízké ceny, ale fakt že se skáče ze 3000 metrů už opominou zmínit. Vyberte agenturu, která nabízí skoky ze 4000 metrů za srovnatelné ceny! Hlavním měřítkem by pro Vás měla být zkušenost agentury, která je jasně zřejmá z doby působení na českém trhu.
Tandemový seskok je jednoduše vhodným dárkem pro kohokoliv. Může se skákat od 8 let se souhlasem zákonného zástupce. Horní hranice není určena. Překonejte strach a absolvujte tandemový seskok!

Tandemový seskok, bezpečný adrenalinový Adresa : http://www.muj-seskok.cz/
Kategorie: Sport
Klíčová slova: tandemový seskok
Uloženo: 06.05.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde