POLAR-eshop.cz - sporttestery POLAR

Už 15 let dodáváme našim zákazníkům výrobky finské značky POLAR, značky která letos slaví 30 let své historie a za tu dobu si vydobila renomé kvality a špičkových užitných vlastností svých sporttesterů. V našem sortimentu najdete jak cenově výhodné produkty pro amatérské použití, tak špičkové modely používané i profesionálními sportovci.

Jako autorizovaný online obchod s výrobky POLAR pro ČR Vám garantujeme dodávku oficiálně distribuovaných výrobků zn. POLAR do České republiky, včetně kompletní originální dokumentace, podrobného českého návodu a potvrzeného záručního listu. V případě problému se sporttesterem se tedy můžete bez obav obrátit na kterýkoli autorizovaný servis v ČR.

Naše firma již 15 let nabízí koncovým zákazníkům i velkoobchodním odběratelům kvalitní služby při dodávkách, distribuci a servisu sporttesterů POLAR, , ročně zrealizuje přes 15 000 objednávek po celé republice, k čemuž využívá skladové prostory o celkové ploše 700m2. Na naší vzorkové prodejně v Liberci lze shlédnout a vyzkoušet kompletní sortiment výrobků POLAR, včetně příslušenství a poradit se o výběru vhodného modelu právě pro Vás.

Veškeré produkty POLAR máme skladem k okamžité expedici, dodání probíhá do 48 hodin od objednání a je po celé ČR darma.. Našimi zákazníky jsou soukromé osoby, lidé, kteří si čím dál tím častěji uvědomují cenu svého zdraví, amatéršstí sportovci i profesionální sportovní kluby z ČR i Slovenska.

Na veškeré produkty POLAR je poskytována 2-letá záruka, samozřejmostí je i garantovaná dostupnost náhradních dílů a pozáruční servis.

Na naší prodejně i zákaznické lince je Vám k dispozici kvalifikovaný personál, který Vám ochotně poradí s výběrem sporttesteru vhodného právě pro Váš účel, s ohledem na Vaše sportovní zaměření, požadovaný stupoeň výbavy a finanční možnosti.

POLAR-eshop.cz - sporttestery POLAR Adresa : http://www.polar-eshop.cz/
Kategorie: Sport
Klíčová slova: polar, hodinky, sporttester, pulsmetry, měřiče tepu, eshop, cz
Uloženo: 10.04.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde