Fitness shop

Internetový obchod Fitness shop - Velkoobchod. Fitness shop doplňky a výživa : široká nabídka fitness výživy. Široký výběr pro aerobik fitness kulturistiku-bodybuilding. Originální vybavení pro Vaše domácí fitness. Extrémní slevy až 60% oproti kameným obchodům na fitness doplňky.

Internetový obchod Sexshop Online může prohlížet a následně v něm nakupovat pouze osoba, která dovršila věku 18-ti let, souhlasí s reklamačním řádem a obchodními podmínkami eshopu sexshoponline.cz a je si vědoma, že prohlíží a nakupuje zboží s erotických charakterem.

Tento nákupní řád je závazným ustanovením obchodu SexshopOnline.cz a shrnuje vzájemný obchodní vztah, podmínky, pravidla, práva a povinnosti mezi nakupujícím zákazníkem/odběratel (dále jen kupující) a provozovatelem internetového obchodu SexshopOnline.cz společností ExTrade s.r.o., IČ 28449665 (dále jen prodávající). Veškeré smluvní vztahy jsou uzavřené v souladu s právním řádem České republiky. Veškeré vztahy se řídí Občanským zákoníkem (č.40/1964 Sb.) a zákonem o ochraně spotřebitele (č.634/1992 Sb.). V případě že se jedná o jiný subjekt než spotřebitel se veškeré neupravené vztahy v obchodních podmínkách řídí obchodním zákoníkem (č.513/1991 Sb.), vše ve znění novel.

I. Vymezení pojmů

Spotřebitelská smlouva - smlouva kupní, o dílo, případně jiné smlouvy, pokud smluvními stranami jsou na jedné straně spotřebitel a na druhé straně dodavatel resp. prodávající.

Dodavatel/prodávající - je osoba, která při uzavírání a plnění smlouvy jedná v rámci své obchodní nebo jiné podnikatelské činnosti. Je to fyzická či právnická osoba, která nakupuje výrobky nebo užívá služby za jiným účelem než pro podnikání s těmito výrobky nebo službami.

Spotřebitel/kupující - je osoba, která při uzavírání a plnění smlouvy nejedná v rámci své obchodní nebo jiné podnikatelské činnosti. Je to fyzická či právnická osoba, která nakupuje výrobky nebo užívá služby za jiným účelem než pro podnikání s těmito výrobky nebo službami.

Ne-spotřebitel/kupující - je osoba, která při uzavírání a plnění smlouvy jedná v rámci své obchodní nebo jiné podnikatelské činnosti.

Kupní smlouvy - objednávka kupujícího je návrhem kupní smlouvy a samotná kupní smlouva je uzavřena momentem doručení závazného souhlasu kupujícímu s tímto návrhem (závazným potvrzením objednávky ze strany prodávajícího). Od tohoto momentu mezi kupujícím a prodávajícím vznikají vzájemná práva a povinnosti.
Fitness shop Adresa : http://fitness-live.cz/
Kategorie: Sport
Klíčová slova: fitness, fitness shop, fitness doplňky
Uloženo: 27.12.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde