Paintballový klub Ostrov

Paintball v podání členů klubu CHEGEVARA Ostrov je už životním stylem. Jak jinak vysvětlit pravidelné klubové schůzky, pravidelné klubové akce a pravidelné klubové setkání "beze zbraní".
V červnu 2006 vznikla i internetová prezentace klubu a najdete ji na www.paintball-chegevara.wz.cz . Prezentace byla původně zamýšlena jako interní zábava členů, avšak svým rozsahem a náplní se spíše nyní jedná o internetový časopis na téma "Paintball". Webové stránky jsou napsány v systému phpRS-nebo-li redakční systém, umožňující členům klubu (po vložení jedinečného hesla) samostatně vydávat své články, sestavovat ankety nebo vkládat fotografie. Tento způsob přístupu do redakčního systému zajistil pravidelnou aktualizaci stránek (nečeká se až "admin" bude mít laskavě čas). Stránky-webový časopis nabízí kromě článků na uvedené téma i odkazy na ostatní kluby v okolí, sleduje počasí a jsou vizualizovány i webové kamery. Na stránkách najdete i video s ukázkou "jak to hrají jinde", máte možnost vkládat své komentáře nejenom k jednotlivým článkům, ale i do tzv."knihy návštěv".
Zvláštní kapitolou je "Veřejný paintball" pro ne-členy klubu. Zapůjčíme Vám masku,zbraň a je na Vás které hřiště-bitevní pole, chcete-li, zvolíte.
Takže zkuste www.paintball-chegevara.wz.cz

Paintballový klub Ostrov Adresa : http://www.paintball-chegevara.wz.cz
Kategorie: Sport
Klíčová slova: Paintball
Uloženo: 30.07.2006
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 4
Hodnocení webu: 4

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde