Tenislife.cz - tenisové rakety

Vážení zákazníci, rádi Vás uvidíme v naší kamenné prodejně, kde Vám poradíme s výběrem rakety (tenisové, squashové, badmintonové) značky WILSON, FISCHER, BABOLAT, HEAD. Široká je nabídka dětských a juniorských tenisových raket. Skladem jsou tenisové bagy, tašky, batohy, tenisová obuv i oblečení. Široký sortiment doplňků - omotávek, potítek, míčů, tlumítek..

Samozřejmostí je odborně vyškolený tým, který Vám rád zodpoví Vaše dotazy.

Nabízíme vyplétání tenisových, squashových a badmintonových raket na elektronickém vyplétacím stroji BABOLAT. ZDARMA Vám změříme aktuální napětí výpletu speciálnám přístrojem ERT 300 a případně doporučíme nový výplet odpovídající Vašemu hernímu stylu.

Pro zájemce máme i testovací rakety, které si lze za daných podmínek zapůjčit. V případě zájmu zajistíme k testování tenisové kurty, které jsou 2 minuty od prodejny. Testovací rakety není možno zasílat mimo Brno.

Objednané zboží v našem internetovém obchodě si můžete vyzvednout v naší kamenné prodejně firmy BOZISPORT s.r.o. Firma BOZISPORT s.r.o. má již 10ti letou tradici na českém trhu a je výhradním dovozcem japonských výpletů TOALSON a amerických ASHAWAY.

ADRESA: Nacházíme se na ulici Žebětínská 70, Brno - Kohoutovice, vedle nákupního střediska Albert, v Domě služeb v prvním patře nad Českou spořitelnou.
Tenislife.cz - tenisové rakety Adresa : http://www.tenislife.cz
Kategorie: Sport
Klíčová slova: tenisové rakety, squashové rakatey, badmintonové rakety, tenisový eshop, tenisov
Uloženo: 27.10.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde