VÍTKOVICE ARÉNA

Mezi hlavní podnikatelské činnosti společnosti VÍTKOVICE ARÉNA, a.s. patří především provozování sportovišť, pořádání kulturních produkcí, sportovních akcí, přehlídek a obdobných akcí, ubytovací služby, agenturní činnost v oblasti kultury, pronájem prostor a movitého majetku, reklamní, marketingová a zprostředkovatelská činnost.

ČEZ ARÉNA (dříve Palác kultury a sportu)

Jedna z dominant Ostravy byla dokončena a slavnostně otevřena v roce 1986. Za dobu své existence se stala významným sportovně - kulturním centrem a vyhledávaným místem konání národních, evropských a světových mistrovství, koncertů největších hudebních hvězd, sportovních turnajů a jiných vyhledávaných akcí.

Hala je domácím prostředím hokejového týmu HC VÍTKOVICE STEEL.

Na přelomu let 2003 a 2004 prošla rekonstrukcí a modernizací a od roku 2004 nese název ČEZ ARÉNA. Slavnostně byla znovuotevřena 6. dubna 2004 koncertem José Carrerase.

V současnosti je ČEZ ARÉNA jedním ze sportovišť patřících společnosti VÍTKOVICE ARÉNA, a.s. S kapacitou až 12.500 diváků je jednou z největších víceúčelových hal v České republice a díky modernímu technickému vybavení, množství variant svého vnitřního uspořádání a šíří poskytovaných služeb může poskytnout dokonalé zázemí i pro ty nejnáročnější akce.

O MULTIFUNKČNÍ HALE

Multifunkční hala u ČEZ ARÉNY byla uvedena do provozu 1. července 2007 a plně nahradila funkci Zimního stadionu Ledňáček.

Ledová plocha Multifunkční haly má rozměr 58 x 29 m a slouží především žákovským oddílům, dorostu a juniorům hokejového klubu HC VÍTKOVICE STEEL. Kapacita hlavní tribuny je 502 sedadel. Hala je tradičním místem konání bruslení pro veřejnost.

Byla zde odehrána, mimo jiné, skupina B Mistrovství světa ve florbalu 2008, European Floorball Tour 2007, koncert skupiny Tři sestry, Konference ASI nebo firemní den společnosti ArcelorMittal Ostrava a.s.

Jako tréninková sloužila Multifunkční hala při krasobruslařské ISU Junior Grand Prix 2008 nebo Grand Prix ve sportovní gymnastice 2007.

Hotel PULS

Hotel PULS byl uveden do provozu 1. 1. 2008 a nabízí příjemné a cenově dostupné ubytování v přímém sousedství ČEZ ARÉNY. Kapacita hotelu je 71 lůžek, součástí je také hotelová restaurace a klubovna s kapacitou 30 míst. Hotel má vlastní parkoviště.


O Městském stadionu

Moderní sportovní areál, fotbal, lehká atletika, fotbalové hřiště s umělou trávou, domácí stadion FC VÍTKOVICE, místo konání Zlaté tretry.


VÍTKOVICE ARÉNA Adresa : http://www.arena-vitkovice.cz
Kategorie: Sport
Klíčová slova: VÍTKOVICE ARÉNA, ČEZ ARÉNA, MĚSTSKÝ STADION, HOTEL PULS, MULTIFUNKČNÍ HALA,
Uloženo: 20.10.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde