Golfové hřiště Kunětická Hora

Golfové hřiště Kunětická Hora se rozkládá na ploše 140 ha. Celková délka golfového hřiště z bílých odpališť je 6.656 metrů. Právě svojí délkou se řadí mezi nejdelší golfová hřiště v České republice. Autorem golfového hřiště je špičkový australský golfový designér Graham Marsh. Jedním z typických prvků golfového hřiště Kunětická Hora jsou množství členitých písečných bunkerů, zvlněné fairwaye a víceúrovňové greeny.
Golfové hřiště Kunětická Hora splňuje všechny požadavky a standardy moderního golfového areálu evropské i světové třídy, což je dáno zejména zkušenostmi Grahama Marshe, který má za sebou výstavbu více než 80 golfových hřišť po celém světě.
Součástí krásného golfového areálu jsou tři jezera, přes která vede 6 golfových jamek. Ze všech jamek, které se na golfovém hřišti nachází, je krásný výhled na zhruba kilometr vzdálenou Kunětickou horu. Celé golfové hřiště je obklopeno lesním porostem, který hráče dokonale izoluje od okolního prostředí a navozuje tu správnou golfovou atmosféru.
Golfový areál Kunětická Hora se nachází mezi dvěma velkými městy - Hradec Králové a Pardubice. Díky své poloze je golfové hřiště skvěle dostupné, a to nejen z obou blízkých krajských měst, ale také z Prahy.
Golfové hřiště Kunětická Hora Adresa : http://www.gckh.cz/
Kategorie: Sport
Klíčová slova: golf resort kunětická hora golfová hřiště golfové víkendové pobyty wellness spa
Uloženo: 02.09.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde