Kursové sázení jako investice

Podívali jste se někdy v poslední době jak vypadají světové burzy? No, popravdě, kdo by teď – jaro 2009, to jest zřejmě někde uprostřed největšího ekonomického průšvihu posledních 80 let – unikl. New York klesl za poslední rok o třetinu, Londýn snad eště víc, pražská burza skáče bunjee jumping s tím, že při každém zhoupnutí dolů jí někdo nahoře popustí lano. Z každé před rokem investované stokoruny dneska můžete mít krásnou padesátikačku a pár drobných a všichni ti „experti a analytici“ se shodují, že teď se nehledají nejvýdělečnější investice, ale ty, které prodělají nejmíň. Co takhle to zkusit bez expertů a investičních poradců? Co takhle zkusit starat se o peníze sám? Že nerozumíte všem těm akciím, opcím, derivátům a podobným bla bla bla? Co takhle zkusit kursové sázení? Zkuste se podívat na https://cz.unibet.com/.
Jako bych to slyšel: „To není žádná investice, to je hazard! Akorát všechny peníze prohraju!“ No, popravdě, jestli budete sázet podobně, jako celý svět v poslední době investoval, velmi pravděpodobně ano, i když pochybuju, estli dokážete vyrobit ve své peněžence takový průvan, jako tam udělaly za poslední rok světové finanční trhy. Naopak, když budete sázet trochu chytře, třeba na https://cz.unibet.com/, v podstatě dlouhodobě nemůžete prohrát víc než 4-5procent (nula nevypadla, to není 40-50 jako jinde), a zisky naproti tomu můžou být omračující. Navíc daleko pravděpodobnější a měně náhodné, než když se pustíte do světa financí. Nevěříte? Tak si to srovnejte.
Řekněme, že jste normální chlap na kterého se usmálo štěstí, bokem si přivydělal zajímavou sumičku a hodláte tyto peníze nějak investovat. Můžete si vybrat mezi finančním trhem a sázením. Pokud si vyberete finanční trhy, máte výhodu, že naráz vyrostete v očích okolí. „On obchoduje na burze,“ budou si říkat. Vy pravděpodobně budete ztraceni. O světě financí něco víte, přesto se dostanete do soukolí silnějšího než vy. Podle všech doporučení si vyberete alespoň deset akcií, vytvoříte portfolio a čekáte. Přemýšlíte. Opravdu znáte alespoň těch deset firem dobře? Opravdu víte, že zrovna teď je nejde válcovat konkurence, soud nějaký státní úředník? Opravdu víte, že za dveřmi je konec nikoliv pokračování krize? Opravdu nejsou vaše peníze pár drobných, se kterými si nějaký cucák burze hraje ruskou ruletu?
No a teď to „zavrhované“ kursové sázení. Vymyslíte pravidla, podle kterých se budete řídit: limit 5-10pct banku na sázku, jeden nebo maximálně dva zápasy na sázenku, nikdy nesázet po návratu z hospody – a držíte se jich. Vyberete si nějaký zápas, kde si myslíte, že bookmaker udělal chybu a blbě vypsal kursy – ve sportu který znáte, v lize kterou sledujete, tým, o kterém se bavíte každý druhý den s kamarádama – což není tak nemožné, anžto ti bookmakeři sledují desítky hráčů, týmů, lig a můžete nad nimi získat výhodu a vsadíte si na https://cz.unibet.com/. Je v podstatě jedno jak zápas dopadne. Pokud se takového systému budete držet dlouhodobě, máte vysoké šance, že vaše investice se budou zhodnocovat, nebo alespoň nebudou ztrácet na hodnotě, tak jako jinde.
Kursové sázení jako investice Adresa : http://cz.unibet.com/
Kategorie: Sázení­, kasí­na
Klíčová slova: sázení sázkové kanceláře, sportovní sázky
Uloženo: 06.05.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 3
Hodnocení webu: Nic

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde