pronájem eshopů, tvorba www stranek

Na pronájem dostanete přidělený vlastní internetový obchod, do kterého si vložíte nabízené zboží zdarma. Nájem za užívání obchodu budete platit až následující měsíc v podobě velmi výhodné procentuální provize. Vyzkoušet pronájem e-shopu je pro Vás bez rizika.

Produkty Vašeho e-shopu se budou také zobrazovat na hlavním nákupním portálu s doménou cz nebo sk. Hlavní nákupní portál bude portál provozovaný a propagovaný naší firmou. Jeho účelem je zobrazování všeho zboží na jednom místě od všech prodejců, kteří mají pronajatý e-shop u naší firmy a zároveň poskytnutí zákazníkovi přehled všeho zboží „pod jednou střechou“.

Čeští prodejci mají technickou podporu v českém jazyce, uživatelské rozhraní e-shopu a celý e-shop v českém jazyce na subdoméně ....cz a jejich zboží se bude zobrazovat na portálu s doménou cz, slovenští prodejci ve slovenském jazyce na subdoméně ....sk se zobrazením na portálu s doménou sk. Pro zájemce těch e-shopů, kteří budou chtít nabízet a zasílat svoje zboží i do „zahraničí“, bude poskytnuta možnost zobrazování nabízených produktů prozatím na těchto obouch portálech.

Tato služba je již zahrnuta v ceně.

All inclusive znamená, že Vám poskytneme kompletní e-shop rychle se základním designem, přizpůsobíme ho Vašim potřebám, plus hosting, kompletní SEO a další propagaci v ceně. Rozšířený design za symbolický příplatek poskytneme, až pokud si budete přát. Vy se budete moct starat pouze o zboží a zásilky.
pronájem eshopů, tvorba www stranek Adresa : http://www.2ksoftware.eu
Kategorie: Sázení­, kasí­na
Klíčová slova: e-shop zdarma, e-shop pronájem, e-shop rychle, pronájem e-shop, tvorba eshopů, i
Uloženo: 04.01.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde