Ruleta online

Ruleta online – stránka věnována hře ruleta, tipy na nejlepší kasina (seznam těch nejlepších bonusů pro vás) vyzkoušet si zahrát ruletu zdarma.
Ruleta - strategie, systémy hry ruleta

V Čechách je nejznámější a nejoblíbenější kasinová hra ruleta. Její pravidla asi zná každý. Cílem hry v ruletě je vsadit si na pole, na kterém zůstane kulička až se kolo rulety zastaví. Kulička se náhodně zastaví na jednom z třiceti sedmi čísel. Úkolem hráče je uhodnout výsledek po každém otočení kola vsazením částky na příslušné políčko ruletového stolu. Každý hráč sází proti bankéřům nezávisle na ostatních hráčích. Vaše výhra bude záviset pouze na Vaší schopnosti předpovídat dopad kuličky a na správném vsazení žetonů.
Ruleta - Martingale systém

Základní princip je jednoduchý. Martingale systém říká, že na začátku je třeba vsadit například 1 euro na červenou nebo černou barvu. Pokud hráč vyhraje, má zisk 2 eura a může opět vsadit jedno euro na barvu. Pokud hráč prohraje, sázku zdvojnásobí, vsadí 2 eura + pokud prohraje opět vsadí 4 eura + pokud přijde další prohra vsadí 8 euro a když další vsadí 16 euro a pokud pak vyhraje získá 32 eur. Takže pokud jste vsadil dosud 1 +2 +4 +8 +16 = 31 EUR tak jste vyhráli 32 EUR a máte tedy + 1 euro. A můžete začít hrát od začátku. Samozřejmě nemusíte začínat s 1 euro. Tento systém má jednu nevýhodu. Vyžaduje, aby měl hráč k dispozici hodně peněz. Takže jak vyhrávat? Pokud máte dost peněz, můžete zkusit martingale.
Ruleta - Parlay systém

Systém Parlay je založen na pyramidovém principu, pokud tedy v současném spine vyhrajete, tak v následujícím spine celou výhru vsadte spolu s původním vkladem. Jde o jistý druh investice, přičemž vlastně obětujete jen původní vklad. Pokud prohrajete, hra začíná od začátku, tedy s vkladem jednoho žetonu. Je to systém podobný systému Martingale, jen s tím rozdílem, že jím pokrýváme pozitivní progrese narozdíl od Martingale. Můžme si vybrat libovolně dlouhou progresi (po kolika výhrách končíme sérii), ale doporučuje se progrese s s délkou 4, tj. 1, 2, 4, 8. Při tomto systému se používají obvykle jednoduché sázky (barva, sudá / lichý, nízké / vysoké číslo).
Ruleta - Systém "63"

Tento systém se nazývá Systém 63, protože pravděpodobnost výhry je až 63% v každém otočení ruletou (spine) v americké ruletě (ve francouzské je to ještě o 1 procento více). Systém spočívá v tom, že podle určité progrese se sází na dva tucty nebo dva sloupce (24 čísel). Během celé hry máme pokryté až 2 / 3 plátna, kromě nuly. Pokud vyhrajete současný spin, končíte sérii, vyhráli jste. Pokud prohrajete spin, budete postupovat podle této progrese: 1-1, 3-3, 9-9, 27-27. Celkem tedy obětujete maximálně 80 žetonů. Můžete si vybrat libovolnou hodnotu žetonů, doporučuji však co nejnižší.

Ruleta online Adresa : http://www.ruletaonline.cz/
Kategorie: Sázení­, kasí­na
Klíčová slova: ruleta online, ruleta, ruleta zdarma
Uloženo: 20.11.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde