Domácí Poker - vše o pokeru a na poker

Poker je fenoménem dnešní doby!

Pomohli jej proslavit hlavní televizní přenosy velkých pokerových turnajů jako je WSOP (World series of Poker), EPT (Evropská pokerová tour) a v Čechách třeba ČPT (Česká pokerová tour) nebo Celebrity poker tour. Proč je poker tak populární? Většina odborníků soudí, že hlavně proto, že se zde dá vyhrát spousta peněz i s relativně malým vkladem a vzhledem k tomu, že u všech pokerových her hraje určitou roli i štěstí, daří se začátečníkům zpočátku často vyhrávat, díky tomu si hru oblíbí a pak už je jen na nich, jak budou hrát a jestli se pokusí o pokeru zjistit i něco více.
Nejblíbenější pokerovou variantou je v tuto chvíli No-Limit Texas Holdem Poker, ale v Americe a nyní už i v Evropě mu silně šlape na paty Omaha Hi, či Omaha Hi/Lo (máte v ruce 4 karty místo 2 jako u Texas Holdemu). Mezi další běžnější varianty patří 7-card stud poker, nyní již velmi málo hraný 5-card draw poker (hraný s pěti kartami v ruce s možností výměny karet), ale i modernější varianty jako H.O.R.S.E. či Čínský poker. Poker je také velmi oblíbený díky jeho nenáročnosti na základní vybavení. Ke hře vám stačí 52 karet a případně peníze nebo něco, co je reprezentuje. Speciálně pro poker se začali postupně vyrábět plastové karty (Copag, Modiano, Fournier, Dal Negro, NTP), které se vyznačují špičkovou odolností a výdrží (karty běžně i po 100 odehraných hodinách vypadají jako nové a umožňují bezproblémovou hru o peníze bez toho, abyste věděli, že pikové eso má ohnutý rok a kárová osmička je lehce zlomená v půli). Tyto karty můžete zakoupit v našem pokershopu: www.domaci-poker.cz v sekci karty. Poker jste někdy viděli poker v televizi, asi jste si všimli, že se poker většinou nehraje přímo s penězi, ale s žetony, které je reprezentují (žeton s hodnotou 1 většinou reprezentuje 1,- kč, 1 euro nebo třeba 1 dolar, ale někdy třeba jen 1 haléř – to se určí vždy na začátku hry). Žetony se používají hlavně proto, že umožňují snadnější manipulaci, větší přehlednost, snáze se počítají a hlavně díky žetonům nemusíte řešit, má-li na hru každý dost drobných. Hra probíhá tak, že do hry vložíte určitý obnos peněz a za něj dostanete odpovídající množství žetonů. Žetony se dají pořídit většinou od 1-2 kč za kus, ale pohodlnější a praktičtější je pořídit si celý pokerový set, který obsahuje 300-500 žetonů, což je ideální až pro 10 hráčů, poté hliníkový kufřík na snadné skladování a přenášení žetonů, dále často obsahuje místo na karty a karty a dealer button (označuje rozdávajícího hráče). Celé tyto pokerové sady ale i jednotlivé žetony můžete zakoupit v našem pokershopu www.domaci-poker.cz nebo v naší prodejně v Čimelicích.
Věříme, že si poker získá více příznivců a jejich přízeň si dokáže i udržet. Pokud jste také propadli kouzlu této báječné hry, u nás si můžete objednat potřebné vybavení jako jsou žetony, karty, ale třeba i pokerové stoly, různé buttony, plátna, ale třeba i takové hlouposti jako trička s pokerovými motivy, přívěšky nebo popelníky a to vše přímo od dovozce za nejlepší ceny na trhu!
Domácí Poker - vše o pokeru a na poker Adresa : http://www.domaci-poker.cz
Kategorie: Sázení­, kasí­na
Klíčová slova: poker, poker sety, poker sady, domácí poker, aaapoker, pokershop, gamblerstore,
Uloženo: 12.09.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde