Bwin.com - získejte 1000Kč bonus zdarma!

Sázková kancelář Bwin.com patří k největším a k nejserióznějším. Registrujte se a získejte 1000Kč bonus. Bwin.com je chrámem internetového sázení. Po portálu bwin.com se můžete brouzdat ve 20 různých jazycích. Online sázková kancelář Bwin.com je jednoznačně největší, je zde zaregistrováno neuvěřitelných 2 miliony uživatelů. Na Bwin.com naleznete denně až 8000 sázek z více než 80 druhů sportů. Společnost bwin International Ltd. byla založena v roce 1999 pod obchodním názvem Simon Bold (Gibraltar) Ltd. a v roce 2001 byla plně převzata na burze kótovanou společností bwin Interactive Entertainment AG se sídlem ve Vídni.

Na základě gibraltarské licence povolující sázkové aktivity a licence na provozování kasina vede bwin International Ltd. z Gibraltaru operativní provoz skupiny bwin a s týmem více než 100 zaměstnanců vykonává následující funkce: bookmaking, rizikový management a zákaznickou podporu.

bwin International Ltd. funguje pod vedením zkušeného a sehraného managementu. Jeho členové disponují bohatými zkušenostmi z oblasti gamingu, což umožňuje rychlé budování týmu podle potřeb dynamicky rostoucí firmy.
Bwin.com - získejte 1000Kč bonus zdarma! Adresa : http://www.sazky-bonus.cz
Kategorie: Sázení­, kasí­na
Klíčová slova: Sázková kancelář Bwin.com patří k největším a k nejserióznějším. Registrujte se
Uloženo: 11.08.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde