SeznamyFirem.cz - Katalog firem ČR

Vážení uživatelé, portál SeznamyFirem.cz se pokouší získat si své místo mezi stávajícími registračními portály, katalogy a rejstříky firem nejpodivnějších názvů. Nabízíme vám ucelený seznam firem, obchodů, služeb, řemeslníků a živnostníků rozdělený do přehledných kategorií. Jednoduché třídění usnadňuje orientaci v pestré škále nabízených subjektů a služeb.

Portál SeznamyFirem.cz slouží k snadnému a přehlednému vyhledávání firem tříděných dle oborů, krajů a okresů podnikání.

Portál SeznamyFirem.cz je rozdělen do těchto hlavních kategorií: Auto Moto, Dům, byt a zahrada, Kamenné obchody, Ubytování, Cestovní kanceláře, E-shopy, Řemeslníci a služby, Zdraví a krása, Dodavatelé, Finance a právo, Restaurace, Hospody, Zdravotnictví. Každá kategorie je dělena na podrobnější podkategorie, kde si snadno najdete dle svého výběru. Portál SeznamyFirem.cz je přehledný a uspořádaný podle několika dalších kriterií. Registrované subjekty lze vyhledávat podle zařazení do kategorií dle předmětu činnosti, krajů a okresů nebo lze využít možnosti klasického vyhledávání hledaného výrazu dle abecedy.

Prostřednictvím reklamy na různých internetových stránkách a v regionálních tištěných inzertních novinách zaručujeme prezentaci obsahu portálu SeznamyFirem.cz mezi nové uživatele internetu. Věříme, že si náš portál získá své příznivce a pomůže vám tak v lepší orientaci v nabídce publikované na internetových stránkách. Počet uživatelů internetu neustále roste a v této sféře je stále co nabídnout. Reklama na portále SeznamyFirem.cz může být užitečným zdrojem informací a nápadů.

Navštivte naše stránky SeznamyFirem.cz a udělejte si sami názor na nově vznikající portál. V duchu našeho hesla: SeznamyFirem – najdu vše s klidem…

SeznamyFirem.cz - Katalog firem ČR Adresa : http://seznamyfirem.cz
Kategorie: Reklama, propagace
Klíčová slova: seznamy firem, firmy čr, katalogy, firmy, databáze, adresáře, firemní rejstříky
Uloženo: 26.02.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde