Přehled o registracích v katalogích

CatRank.cz


Catrank.cz je nejen nejobsáhlejší seznam českých katalogů, ale především užitečný nástroj pro webmastery a registrátory.
Tento nástroj Vám umožní snadno a rychle zjistit, v kterých katalozích je Váš web zaregistrován. Stačí jen napsat adresu webu a ihned se dozvíte, v kterých katalozích byl nalezen Váš odkaz a do kterých katalogů lze ještě web zaregistrovat.
I když výsledky nemusí být stoprocentní, lze si snadno, rychle a hlavně zadarmo udělat představu o registracích do katalogů a ověřit si tak své úsilí vynaložené při registraci.

Katalogový rank


Do svých stránek si můžete vložit ikonku s počtem registrací do katalogů - takzvaný katalogový rank - CatRank. Tím získáte i podrobné statistiky s přehledem, kde přesně se v kterých katalozích Váš web vyskytuje.

Katalogy


Každý týden je aktualizován seznam katalogů, avšak databáze pro zjišťování katalogového ranku se aktualizuje velmi zřídka. To je na jednu stranu nevýhoda, na druhou stranu není nutné zbytečně zatěžovat jednotlivé katalogy.

Shrnutí


Catrank.cz je užitečný nástroj pro ty, co registrují své weby do katalogů. Pro ostatní může znamenat zdroj informací o katalozích.

Přehled o registracích v katalogích Adresa : http://www.catrank.cz/
Kategorie: Reklama, propagace
Klíčová slova: registrace, katalogy, rank, catrank, reklama, vyhledávače, seo, sem, marketing
Uloženo: 19.08.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde