Imbecil.cz - blog o online marketingu

Internet nám nabízí nejen nespočet příležitostí k nalezení informací. Pokud se rozhodneme na síti publikovat vlastní obsah, můžeme si tímto způsobem slušně přivydělat a v některých případech se i velmi dobře uživit.

Těm, kteří by to rádi vyzkoušeli, tento blog přináší praktické tipy z prostředí internetového marketingu. Vysvětluje, jak si vytvořit vlastní webové stránky, založit blog nebo rozjet e-shop.

Rozhodně neplatí, že by podnikání na internetu bylo jen pro hrstku vyvolených. Čtenáři blogu se mohou přihlásit do bezplatného e-mailového kurzu. V něm se postupně seznámí s naprostými základy a posléze se dostanou i k pokročilejším tématům.

V kurzu se hovoří o nejrůznějších metodách monetizace stránek, o způsobech získávání návštěvníků a také o konkrétních příkladech internetových projektů. Jeho účastníci mimo jiné zjistí, jak efektivně pracovat se sociálními sítěmi nebo jak zvýšit cílený traffic z vyhledávačů s použitím SEO.

Díky tomu může každý načerpat dostatek inspirace pro vlastní projekt, zrealizovat jej a následně s pomocí strategií online marketingu popisovaných v jednotlivých lekcích ho zviditelnit.
Imbecil.cz - blog o online marketingu Adresa : http://imbecil.cz/
Kategorie: Reklama, propagace
Klíčová slova: marketing, online, podnikání na internetu
Uloženo: 10.12.2019
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde