Vybíráme netradiční firemní dárky

Ruku na srdce, přemýšleli jste kolik takových dárků se jednomu vašemu klientovi může sejít na jeho stole? Co bude dělat se třemi vývrtkami, nebo s 5ti kalendáři? O víně nemluvě, naštěstí to může vypít sám i s přáteli nebo si možná uloží do svého vinného sklípka pokud je to vášnivý vinař. Pokud máte potištěnou etiketu dozví se o firmě další jeho přátele. U vývrtky a kalendáře to nejspíš dopadne tak, že si zákazník nechá tu nejlepší, která ale nemusí být zrovna od vás a zbytek rozdá nebo někam schová takže časem na ní úplně zapomene a kalendář ten si dá na stůl a zbylé rozdá příbuzenstvu. Pro vás vyhozené peníze a žádný velký užitek.
Jestli si svých klientů opravdu vážíte a záleží vám na nich tak se zkuste nad vhodným a neotřelým firemním dárkem zamyslet. A možností je opravdu nepřeberné množství.

Vezmeme to od těch lepších a dražší.
Vyžadujete-li opravdu top produkty na vysoké úrovni a značkové, doporučujeme se porozhlédnout po obchodě www.lordcharles.cz, při požadavku Vám firma na téměř vše obstará firemní potisk a výběr je opravdu velký. Bude to chtít chvíli brouzdat po jejich stránkách. :-)

Pří výběru dárku pro VIP klientelu, pro bohatší zákazníky je vhodné vybrat nějaký módní nebo kancelářský doplněk ideálně vsadit na některou módní značku. My doporučujeme Cacharel, Ungaro, Cerrutti 1881, Jean Luis Sherrer, Nina Ricci nebo Charles Jourdan. Všechny tyto značky objednáte u reklamní agentury www.lordcharles.org. Při větším množství dostanete individuální cenu, jinými slovy lepší cenu než kdekoliv jinde. Značky je možné opatřit i vaším firemním potiskem. Hodí se většinou ražba pokud jde o kožený doplněk, většinou klíčenka, spisovky, taška a podobné dárky. U kovů se zase většinou používá označení laserem. U některých položek je vhodné je opatřit i barevným tampontiskem. Záleží jen na vašem vkusu a čeho chcete dosáhnout. Tyto módní značky nabízí dárky jak pro muže tak pro ženy a prodávají se i speciální dárkové sady. Můžete si pořídit různé šátky, klíčenky, psací potřeby, pouzdra, spisovky, manžetové knoflíčky, usb, tašky. Podstatná část těchto módních značek se dá pořídit do tisíce korun. Větší dárky a sady pak zpravidla od tisíce výše. Celou řadu módních a kancelářských a manažerských dárků najdete zde. Vše je řešeno individuálně podle požadavku na množství a případný potisk. Stačí se s reklamní agenturou Lord Charles.org domluvit a kalkulaci vám zašlou zpravidla do druhého dne.

Kromě těchto módních značek je možné využít i značky další např. Balmain, Marksman, Laguiole. Poté už přecházíme do značek, které se zabývají kuchyňskými potřebami. Pěkný příbor, talíře, šálky, nože, zástěry, termosky nebo termohrnky jsou atraktivní dárky obzvláště jsou-li značkové např. Jamie Oliver, Bugatti, Nuance, Paul Bocuse, KenHom nebo Pico a XD.
XD je značka zaměřená na designové produkty. Jejich záběr je opravdu velký od propisek, přes velmi atraktivní vinné a kuchyňské příslušesntví až po cestovní tašky. Chcete-li udělat na své zákazníky dojem pak doporučujeme jít cestou těchto značkových dárků, které pořídíte na www.esois.com patřící do skupiny Lord Charles.org.
Zajímavé dárky jsou taktéž sladkosti a na výběr jsou buď značkové luxusní čokolády, pralinky, sušenky a nápoje. Vybrat si můžete ze značek Niederegger (vynikající marcipánové nebo nugátové čokolády), Starbrook (belgická čokoláda), Mrs. Bridges (skotské marmelády), Venchi (luxusní italské bonbóny a bonboniéry, doutníky), Vergani (spíše střední cenová skupina pro čokoládové bonbony), Il Rovere (luxusně zabalené italské dárkové koše). Tyto sladkosti můžete koupit i na LordCharles.cz. Pokud se chcete odlišit s dárkovými koši od běžně dostupných produktů tak vřele doporučujeme. Kromě kvalitního italského sortimentu a bábovek máte i snadno přenosnou potištěnou krabici s plastovým ouškem. Velmi profesionální a prestižní záležitost.

Pokud sázíte na větší individualitu a vaše logo, pak můžu doporučit čokoreklamu na www.cokoreklama.cz a z jejich sortimentu např. Belgické pralinky (bílá, mléčná, hořká) plněné různými náplněmi. Pralinky jsou potištěné přímo na čokoládě vaším logem. Velmi atraktivní a prestižní záležitost, byť trošku dražší. Tyto pralinky si nechával například vyrábět v minulém roce Google. Pro firmy, které nechtějí tolik investovat jsou pak vhodné čokolády taktéž s potiskem přímo na čokoládě, ale nejsou plněné. Před Vánocemi se Vám jistě budou hodit i vánoční čokoládové kalendáře, nebo mobilní telefony či notebooky. Vše samozřejmě individualizované do vašich barev. U těchto zakázkových čokoládových produktů je však třeba počítat s dodací lhůtou cca 4 týdny. Takže objednávat s dostatečným předstihem.

Kalendáře a diáře také nikoho neurazí, je možné je opatřit potiskem nebo ražbou v případě diářů a vyberete si ze široké nabídky jak stolních tak i nástěných kalendářů i různých velikostí diářů na www.esois.com.

Pro některé firmy jsou zajímavým dárkem i textil a froté. Zde je možné si vybrat z kvalitních froté ručníků nebo osušek, které můžete opatřit výšivkou, potiskem do bordury, možný je i fototisk nebo termotisk ten, se ale vyplatí od velkého množství. Dalším možností je i barevné vetkávání nebo plastické vetkávání. Vše záleží na vašich požadavcích, představách a především financích, které chcete do dárku investovat. Realizovat se dá téměř vše.
Ručníky nebo osušky je možné zabalit i do různých forem obalu a různě je nechat vylistovat např. Do domečku apod.
Pro ty více náročné je možné si vybrat ručníky a osušky značky Vossen, špičku v oboru froté. Při darování ručníku a osušky jsou k dispozici pěkné černé dárkové krabičky. Investice do froté se určitě vyplatí. Zvolíte-li vhodný typ a potisk tak se vaše reklama může objevit v létě na různých plážích a koupalištích. Froté je vhodné i pro hotely nebo restaurace.

Možností je opravdu mnoho ať už máte jakoukoliv představu v Lord Charles.org vám jí pomohou realizovat za velmi dobré ceny a budou vám při výběru vhodného dárku i nápomo
Vybíráme netradiční firemní dárky Adresa : http://www.lordcharles.org
Kategorie: Reklama, propagace
Klíčová slova: lordcharles, reklamní agentura, reklamní předměty, firemní dárky, sladká reklama
Uloženo: 30.08.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde