sandstudios - grafické studio

sandstudios je grafické studio, které se specializuje na grafický design, webdesign, sazbu knih a knižní typografii, grafický design a sazbu časopisů a jiných dokumentů, DTP práce, flash animace a reklamní služby.
Díky spolupráci samostatně pracujících odborníků jsme schopni připravit kompletní kvalitní reklamní kampaň za bezkonkurenčně nízké ceny.

Připravíme grafické řešení korporátní identity včetně loga, firemních tiskovin, profilu společností či výročních zpráv.

Navrhneme plakáty a letáky pro kulturní akce, obaly na CD nebo jiné podobné tiskoviny.

Zajišťujeme kompletní služby v oblasti DTP, jako např. veškeré úpravy či retuše obrázků, skeny, předtiskovou přípravu. V případě zájmu vše spojíme s kompletní tiskovou produkcí a supervizí zakázky. Působíme sice v Praze, ale zakázku dodáme de facto po celém světě.

Připravíme výrobu všech tiskovin. Vybereme nejvhodnější tiskárnu a postaráme se o to, aby byla zakázka dodána na určené místo. To vše v maximální kvalitě a rychlosti, spojené se skvělou cenou.

Zajistíme fotografické služby jakéhokoliv typu, máme k disposici zkušené fotografy, ale i režiséry pro Vaše reklamní spoty. Na přání klienta ozvučíme reklamu, nebo vytvoříme radio-spoty popř. jiná audiovisuální díla.

Pomůžeme Vám úspěšně podnikat na Internetu. Vaše www stránky budou nejen skvěle vypadat ale zároveň obsadí přední místa ve vyhledávačích jako je např. Google nebo Seznam.cz. Naším cílem je postavit pro Vás webovou prezentaci nebo internetový obchod, který Vám bude vydělávat a přivede nové spokojené zákazníky. O Vaše www stránky se postaráme od začátku - od registrace domény a hostingu až po navržení vhodných propagačních textů (copywriting) a udržování nejlepších možných pozic ve vyhledávačích.


sandstudios - grafické studio Adresa : http://sandstudios.cz
Kategorie: Reklama, propagace
Klíčová slova: grafický design, sazba, DTP, flash animace, webdesign
Uloženo: 21.07.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde