Etikety které voní

Buďte mezi prvními a použijte etikety které voní, jsou citlivé na světlo či teplo, nebo svítí. Firma 2H Holinger s.r.o. dodává všechny tyto typy speciálních reklamních etiket. Přidáním přísady do směsi dokážeme rozšířit vlastnosti 3D etikety o další způsob vnímání tohoto reklamního předmětu. Přísady mají velkou škálu vůní a není problém vyvinout novou vůni dle vašich požadavků. Mezi rozšířené vůně patří: vůně květin, koření, bylinek, sladkostí (čokoláda, vanilka, mint) a dokonce i vůně česneku.

A jak takové voňavé etikety ve skutečnosti fungují? Jednoduše. Přimícháváme voňavou esenci do průhledné pryskyřice, kterou poléváme tištěné samolepky nebo magnetky. Jde o absolutní novinku na trhu. Existuje velký výběr vůní, samotnou vůni je možné připravit i na zakázku. Snadno tak připravíte svým zákazníkům originální dárek s vůní vašeho produktu, což může být ideální podpora prodeje potravin a parfémů. Použít je lze však i do příbalu k potravinám, jako reklamu v časopisech, dárek k ochutnávkám nebo prostě všude kde se prodává něco co specificky voní nebo chutná.

Další specialitou v sortimentu našich reklamních předmětů jsou fosforeskující 3D etikety. Přimícháváme fluerescenční přísadu do průhledné pryskyřice, kterou poléváme tištěné samolepky. Díky fosforeskujícímu pigmentu, obsaženému v pryskyřici, zalité etikety svítí. Po expozici na světle etikety ve tmě září. Nejčastěji se používají jako bezpečnostní značení a své využítí najdou i na hračkách. Vzhled takové samolepky je možné připravit dle Vašich představ - umíte si například představit logo Vaší společnosti jak svítí ve tmě? Opět je možné, podobně jako u voňavých etiket, využít tuto formu propagace v rámci přílohy k časopisům - a věřte nebo ne, svítící etikety nikdo nevyhodí.

Pryskyřice může také dobře posloužit jako indikátor tepelných změn. Jednoduchá etiketa tak může varovat změnou barvy před nežádoucími teplotami (teplo, chlad). Přidáním přísady do pryskyřice se tepelné změny projeví jejím zbarvením. V 2H Holinger přimícháváme speciální přísadu do průhledné pryskyřice, kterou poléváme tištěné samolepky. Tištěný podklad je pak viditelný v závislosti na teplotě okolí. Stejně jako u předchozích dvou typů etiket jde o naprostou novinku na trhu. Logo Vaší společnosti se může zobrazit po zahřátí nebo ochlazení, což funguje dobře třeba v případě nálepky na potravinách a nápojích.

Pryskyřice použitá u světlocitlivých 3D etiket obsahuje speciální fotochromický inkoust, který způsobuje, že motiv vytištěný na etiketě je viditelný v závislosti na světelných podmínkách. Speciální fotochromický inkoust přimícháváme do průhledné pryskyřice, kterou poléváme tištěné samolepky nebo magnetky. Světlocitlivé magnetky a samolepící etikety jsou originálním dárkem - ať už s vaším logem nebo jakoukoliv jinou značkou či názvem produktu. Logo je pak viditelné podle množství světla. Pokud Vás takové reklamní etikety nebo magnetky zaujaly, neváhejte a podívejte se na web společnosti 2H Holinger - jistě si něco vyberete i pro propagaci Vaší společnosti.

Etikety které voní Adresa : http://holinger.cz
Kategorie: Reklama, propagace
Klíčová slova: Etikety které voní
Uloženo: 17.10.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde