Pračka – pomocník k nezaplacení

Pračka je pravděpodobně první věc kterou si pořídím do bytu a bez které si dneska ani neumím představit normální život.
Problém je, když se mi pračka rozbije, nebo zkrátka potřebuji novou. Když jsem viděl, kolik různých praček je dnes na trhu, vůbec jsem nevěděl, jakou pračku si mám koupit. Proto jsem se koukal různě po internetu a sháněl rady a tipy, abych věděl, jaká pračka pro mě bude nejlepší. V prvních chvílích jsem samozřejmě vybíral nejlepší pračky a zjišťoval, čím jsou lepší než ostatní a co všechno už dnes pračka umí.

V první řadě jsem vyloučil všechny pračky se sušičkou. Mám doma klasickou šňůru a tak mi přijde sušička dost zbytečná. Nač utrácet energii sušením, když mi může prádlo uschnout zadarmo. Další věcí kterou jsem rozhodl rychle je způsob plnění pračky. Jelikož mám nad pračkou skříňku volil jsem plnění zepředu, které je podle mě stejně lepší. Rozhodně jsem se pak zaměřoval na různé ukazatele jako je kapacit prádla, energetická třída a hlučnost. Většinou platí že čím lepší tyto parametry jsou, tak tím více za pračku zaplatím. Neplatí to ale vždy!
Nakonec jsem se samozřejmě díval i na cenu a možnost odložení startu praní.
Vybral jsem si pračku Gorenje WA 50109, se kterou jsem spokojen a splňovala moje požadavky. Při hledání jak ušetřit za nákup jsem si ji našel ve srovnávači cen a vybral si tu nejlevnější a nechal si ji domu dovézt. Pánové mi pračku donesli až do bytu a na místě mi ji zapojili. Nezapomínejte na vytažení aretačních šroubů, které drží buben při transportu. Jinak Vám při praní bude pračka cestovat po koupelně jako stará Tatramatka.

Na závěr bych rád doporučil, aby jste vyhledání správné a kvalitní pračky nepodceňovali a i když Vám to zabere třeba hodinu nebo dvě, mějte na paměti, že pračka Vám bude sloužit několik let. Co se týká nejlepší ceny na trhu je dobré si najít srovnávač cen a tam se podívat, kde ji za kolik mají. Rozdíly mohou být stokoruny, ale někdy v akci třeba i tisíce. Můžete vybírat i přímo na srovnávači v kategorii pračky. Mají zde obrovský výběr a rovnou uvidíte, kde ji mají a za kolik.


Pračka – pomocník k nezaplacení Adresa : http://www.monitor.cz
Kategorie: Reklama, propagace
Klíčová slova: pračka, pračky,pračku, prát, vyprat, srovnat ceny, porovnat ceny, srovnání cen,
Uloženo: 10.08.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde