bintang, s.r.o. - reklamní agentura

Proč zrovna s námi?
Umíme to, co umí téměř všechny dobré reklamní agentury. Jsme kreativní, rychlí, máme dobré nápady. Proč tedy máte spolupracovat právě s námi? Protože jsme na 100% loajální k našim klientům, netíží nás smlouvy s médii a jejich plnění. Máme jednoduché a jasné financování, platí nás klient a my si pak můžeme dovolit sledovat výhradně jeho zájmy, neovlivňuje nás plnění objemu u médií. Veškeré slevy a provize, které získáme, poskytujeme našim klientům. To je naše jedinečnost.

Něco o naší reklamní agentuře:
Jsme lidé s letitou praxí v reklamně a marketingu, kteří zúročili nabyté zkušenosti a založili novou reklamní agenturu. Dobře víme, jak si zadavatel reklamy představuje spolupráci s agenturou. Pracovlali jsme jak na straně reklamních agentur, tak na straně zadavatelů.

Jsme malý tým, který chce pracovat pro okruh svých stálých klientů, nechceme se rozšiřovat, nejde nám o kvantitu, ale kvalitu služeb. Uvidíte sami!

U nás lze objednat celé reklamní kampaně, nebo jen dílčí reklamní zakázky. Grafické návrhy, reklamní tiskoviny, billboardy, reklamu na internetu, reklamu v médiích, reklamu v mhd, PR aktivity a mnoho dalšího.
bintang, s.r.o. - reklamní agentura Adresa : http://www.bintang.cz (Adresa je již pravděpodobně nedostupná.)
Kategorie: Reklama, propagace
Klíčová slova: reklama, reklamní agentury, reklamní agentura, advertising, billboardy, grafika,
Uloženo: 21.09.2006
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde