Inzertní portál DEJINZERAT.CZ

Snad každý, kdo aspoň jednou kupoval nebo prodával zboží na inzerát se již setkal s běžnými inzertními novinami. Přesto že existuje celá řada online inzertních serverů, jsou tyto noviny stále populární – protože se jim ve funkčnosti žádná online služba nepřiblížila.
Dosáhnout tohoto cíle si vytyčil nový portál www.dejinzerat.cz který má být plnohodnotnými inzertními novinami v prostředí internetu. Již nyní obsahuje tisíce inzerátů nabízejících produkty a služby v desítkách různých oborů. Inzeráty jsou tříděny dle sekce a kategorií. Pro pohodlí uživatelů v nich lze snadno vyhledávat, nebo je zobrazovat dle geografického umístění. Zadávání sdělení a jejich následná údržba jsou pro inzerenty velmi jednoduché, práce s portálem je přímočará a intuitivní.
Služby portálu jsou ideální k propagaci vašich nabídek, ať už se jedná o produkty v konkrétních regionech, nebo s celorepublikovou platností. Podávání a spravování vašich inzerátů nevyžaduje žádné zvláštní znalosti. Vaše nabídka se dostane ke každému návštěvníkovi portálu, který o ni projeví zájem výběrem v katalogu nebo vyhledáním dle klíčových slov.
Kromě publikace inzerátů nabízíme také možnost klasické proužkové (bannerové) reklamy na svých stránkách, a to s možností cílení na konkrétní kategorie inzerátů. S využitím této reklamy je možné zajistit si větší pozornost návštěvníků a účinně propagovat své stránky nebo nabídky.
Využijte proto našich služeb k propagaci svých produktů a služeb, které nabízíte v zastoupení svých klientů. Portál www.dejinzerat.cz je k tomu ideálním místem - novým a rychle se rozvíjejícím.
Inzerujte najisto. U nás prodáte cokoliv. Přesvědčte se.

Inzertní portál DEJINZERAT.CZ Adresa : http://dejinzerat.cz/
Kategorie: Reklama, propagace
Klíčová slova: Auto inzerce zdarma, Dětské zboží, Rychlý prodej nemovitostí
Uloženo: 11.03.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 3
Hodnocení webu: 3

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde