SIACITY s.r.o.

Společnost SIACITY s.r.o. vyvíjí, vyrábí a dodává řady celohliníkových prvků pro městský a venkovní mobiliář, jako jsou lavičky, zastávka, kuřácký přístřešek, odpadkový koš, informační tabule, informační vitrína, informační systém, cyklostojan, cyklostánek, zábrana vjezdu, ochranná mříž ke stromům, kontejner na zeleň.
Každá výrobní řada městského mobiliáře ELEMENTCITY, DYNAMICITY, STANDARDCITY a EXCLUSIVECITY má své charakteristické jednotící prvky, neomezenou barevnost, vysokou životnost a odolnost proti opotřebení. Materiály použité při výrobě prvků pro městský a venkovní mobiliář nám umožňují garantovat nadstandardní záruční podmínky v délce 20 let.

Z těchto základních řad jsme vytvořili další tématicky zaměřené řady BICYCLE a AUTOMOBILE. Chceme tak pomoci vytvořit celky se zaměřením na oblast silniční výstavby a cyklostezek.

Pro venkov jsme vytvořili řadu VILLAGE, která se snaží dotvářet příjemné venkovské prostředí.

Systém otevřených výrobních řad umožňuje postupné doplňování celistvého sortimentu pro městský i venkovní mobiliář, který si zachovává jednotící identitu a přesto umožňuje neomezené množství konkrétních řešení.
SIACITY s.r.o. Adresa : http://www.siacity.cz
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: sacity, siacity s.r.o., lavičky, zastávka, kuřácký přístřešek, odpadkový koš, in
Uloženo: 24.07.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde