Průmyslové značení a gravírování laserem

Gravírování laserem



Firma Pramark se v rámci zakázkového značení výrobků a reklamních předmětů specializuje na laserové gravírování do kovu, plastu, dřeva, kůže i skla. Laserové značení se realizuje pomocí vláknových laserů EsTechnology.

Průmyslové značení



Pramark je výhradním dodavatelem vysoce kvalitních razníků francouzské výroby BVG. Raznice zhotovuje také na zakázku dle předlohy zákazníků. Další sortiment pro značení do tvrdých materiálů tvoří pneumatická a elektrická gravírovací pera, číslovací hlavy pro lisy, automatické důlčíky a otočné číslovačky pro ražbu do kovu. Zákazníky velmi oblíbený je široký sortiment průmyslových popisovačů značky Intrama.

Tiskárny štítků



Pro tisk samolepících štítků, které lze využít pro bezpečnostní a výstražné značení, dodává Pramark profesionální přenosné tiskárny štítků Handimark a tiskárny značky Brother. K tiskárnám lze objednat obslužný software umožňující tvorbu a tisk štítků přímo z vašeho PC.

Pneumatické nářadí


Pramark dodává rovněž pneumatické nářadí francouzské značky Deltair. Sortiment tvoří pneumatické brusky, vrtačky, utahovačky a šroubováky, ale i méně obvyklé pneumatické odstraňovače rzi, sekáče, pilky nebo nůžky. Pneunářadí Deltair využívá pantované technologie TwinHammer a Dynapact, které zvyšují efektivnost nářadí a prodlužují jeho životnost.
Průmyslové značení a gravírování laserem Adresa : http://www.pramark.cz
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: gravírování, laser, razníky, tiskárny štíků, značení, pneumatické nářadí
Uloženo: 02.07.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde