PressTerminal

Jsme specialisté na VYSOCE KVALITNÍ OFSETOVÝ TISK včetně veškerých dokončovacích prací. Stroje pro špičkový ofsetový tisk a dokončující zpracování, dlouholeté zkušenosti a propracované know-how garantuje kvalitní tisk a zpracování zakázek při udržení velmi zajímavých cen tiskovin.
Kalkulace tiskovin do hodiny od zadání - snažíme se o maximálně rychlé až expresní online kalkulace ofsetového tisku. Kalkulace pro ofsetový tisk je u každé zakázky specifická. Tedy abychom byli schopni nabídnout opravdu nejvýhodnější cenu za tisk a knihařské zpracování, je potřeba pečlivě zvážit specifikaci tiskové zakázky. Proto tiskárna nekalkuluje pomocí kalkulačních robotů, ale kalkulaci ofsetového tisku vždy zpracovává obchodník. Při kalkulaci tiskovin vždy klademe důraz na zvolení nejvýhodnější technologie jak pro ofsetový tisk, tak pro dokončující knihařské zpracování. Velká škála tiskových strojů pro ofsetový tisk formátů B3, A2, B2, B1 až A0 nám toto umožňuje.
Tento systém kalkulace ofsetového tisku nám poskytuje možnost, vždy nabízet ceny za ofsetový tisk v nejnižší možné cenové hladině. Kalkulace pro ofsetový tisk odesíláme v drtivé většině případů během hodiny. Tiskárna následně garantuje ceny po dobu 30 dnů, pokud kalkulace neuvádí jiný termín.
PressTerminal Adresa : http://www.tiskarna-tiskarna.cz
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: tisk, tiskarna, ofsetovy, obaly
Uloženo: 06.04.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 3

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde