CZ-Rekonstrukce

Vítáme Vás na stránkách, které by Vám měli pomoci najít živnostníka, řemeslníka či firmu která spolehlivě, kvalitně a za přijatelnou cenu provede rekonstrukci stavební nebo stavebně řemeslnou na Vašich nemovitostech.
Tyto stránky se snaží vytvářet určité sdružení řemeslníků a firem zabývající se řemeslnými pracemi, rekonstrukcemi, firmy které s vysokou pečlivostí a dobrou cenou provádějí svou práci.
V případě že potřebujete jakékoliv níže uvedené řemeslo prosím vyplňte poptávkový formulář a mi jej do 24 hod. rozešleme řemeslníkům, kteří tyto práce provádějí. A vy už jenom čekáte až se ozve firma která má o Vaši zakázku zájem aby Vám připravila nabídku.
Jak vlastně CZ-Rekonstrukce funguje?
Po vložení Vaší poptávky vyhledáme v databázi vhodné dodavatele pro Vaší poptávku a tuto poptávku jim rozešleme. Dodavatelé Vás pak kontaktují s konkrétní nabídkou. Šetříte tak čas i peníze spojené s obvoláváním více firem a opakovaného popisu svých požadavků.

Komu je tato služba určena?

Služba je určena soukromým osobám i firmám poptávajícím libovolné řemeslné služby.
Je vložení poptávky opravdu zdarma?

Ano, vložení poptávky je zcela zdarma. Provozovatel hradí veškeré administrační náklady na zpracování a rozeslání poptávky konkrétním potencionálním dodavatelům.
CZ-Rekonstrukce Adresa : http://www.cz-rekonstrukce.cz/
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: poptávky,rekonstrukce, dům, byt, řemesla, stavby, stavebnictví, malíři, malíř, n
Uloženo: 23.02.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde