TAMA - vyšívací stroje, nitě, software

Společnost Tama Bohemia s.r.o. vznikla v roce 1995 s cílem vytvořit subjekt, postupně vytvářející kompletní zázemí pro mladý, avšak dynamicky se rozvíjející obor "Strojní vyšívání" v České a Slovenské republice.

Tým společnosti z hlediska věku a zkušeností tvoří vyvážený kolektiv pracovníků, kteří již před založením společnosti prošli dlouholetou praxí s prodejem a servisem vyšívacích zařízení.

Trh České a Slovenské republiky je dnes převážně pokryt vyšívací technologií TAJIMA, přičemž jako vyšívací materiál je ve většině případů používána vyšívací nit MARATHON, 100% viskóza. Naše firma se na úseku podpory vyšívacích firem snaží hledat nové postupy při výrobě strojních výšivek a v této souvislosti i nové technologie a spotřební materiály pro tyto postupy potřebné. Tato práce ve většině případů vyžaduje velice úzkou spolupráci s dodavateli strojů, software i spotřebních materiálů. Jedná se přitom o činnost časově velmi náročnou a finančně nákladnou. Z toho pak vyplývá i naše komerční strategie.

TAMA - vyšívací stroje, nitě, software Adresa : http://www.tama-bohemia.cz
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: vyšívací stroje tajima nitě software
Uloženo: 28.12.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde