VYRASTA team, s. r. o.

VYRASTA team je jméno společnosti manželů Mannových ze Spytihněvi, kteří s prodejem a výrobou plachtovinového a jiného zboží podnikají již od roku 1993.

Hlavní zaměření firmy jsou výrobky z plachtoviny a podobných textilií - hlavním artiklem jsou pak skladové plachty, krycí plachty, plachty na kontejnery, plachty na pergoly a jiné; další velkou skupinou jsou reklamní stánky, výstavní stany, zahradní altány, servisní stany, jarmarkové stánky a jako specialita tzv. nůžkové rychlerozkládací stany. Doplňujícím artklem jsou pak různé pytle, vaky, návleky a textilní a plachtovinové obaly nebo třeba síťovinové bannery či nehořlavé dílenské závěsy.

Nabídka této firmy se dá rozdělit do dvou hlavních oblastí. Tou první je prodej součástí a materiálů pro výrobu tohoto zboží; tou druhou pak zakázková výroba pro atypické případy nebo řešení, která vyžadují individuální přístup – v takovém případě tomu předchází komunikace přímo s majitelem firmy, který daný projekt nejdřív navrhne, udělá rozvrh potřebného materiálu a následně onen atypický výrobek sestaví a v konečné fázi dopraví zákazníkovi.

S výrobou například rozkládacích stanů a stánků souvisí i výroba kovové konstrukce, ze které jsou stany také tvořeny. V tomto směru firma disponuje lety nabytými zkušenostmi a především potřebným strojním vybavením pro zpracování kovů.

Zakázková výroba u VYRASTy nemusí být nutně spojeno s obráběním ocelových trubek a stříháním plachtoviny – další službu, kterou tato firmička nabízí, je potisk textilií (ideálně prodejních stanů a stánků u ní vyrobených). K dispozici má několik metod, potisku, z nichž je každá nejlepší pro určité řešení.

E-shop VYRASTy nabízí přibližně to, co byste od takového elektronického obchodu mohli očekávat – je vcelku intuitivní, se zbožím klasicky a přehledně rozděleným do kategorií, každé s detailní stránkou, v níž si můžete objednat (vložit do „virtuálního” košíku) zboží s rozlišením až na jednotlivé (například barevné, velikostní…) varianty. Při dokončení objednávky pak stačí na sebe zadat konktatní údaje a způsob doručení.

Stránky na Vás nepožadují registraci, nepodsouvají Vám nějaké (nevyžádané) informační letáky a podobně, ceny jsou uváděny jak s DPH tak bez, a majitel na sebe zveřejňuje jak odkaz do Živnostenského rejstříku, tak vyčerpávající informace, jak je možné jej kontaktovat.
VYRASTA team, s. r. o. Adresa : http://eshop.vyrasta.cz/
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: prodejní stánky,reklamní stánky,plachty,krycí plachty,plachtovina,nůžkové stany
Uloženo: 25.12.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2
Hodnocení webu: 2

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde