Od A (agrobazarů) po Zet (zábavu)!

Portál AgroSeznam by již velkým eS v názvu navozoval, že se jedná jen o další webový seznam zřejmě zemědělských firem, družstev a farem. Ovšem podtitul "agro Inzerce, agro Informace, agro Zábava" už naznačuje, že tvůrci si povšimli, co v této "branži" chybí. Nejen jistě potřebný seznam k orientaci v oboru, s možností inzerce prodat či koupit slepice, králíky či traktor, nebo shánět zaměstnání, případně možnost seznámení. Jsou tu ale i čerstvé informace k tématu na jednom místě, komentáře, rozhovory a zároveň i možnost odreagováním se třeba kreslenými vtipy i zapojením se sebe sama. Portál je nejen ale pro zemědělce, lesníky, myslivce, chovatele zvířat, pěstitele zeleniny, rybníkáře, včelaře, ovocnáře, vinaře, školkaře, květináře, floristy, veterináře, pěstitele chmele, zahrádkáře i třeba domácí kutily, ale i další lidi se vztahem k přírodě i životu na venkově!
Web se snaží usnadnit najít dodavatele a odběratele, prodat či koupit novou i použitou techniku, informovat o produktech, novinkách, trendech a zajímavostech v oboru.
V neposlední řadě Vám i pomoci se odreagovat po náročné práci - najdete zde humor, možnost komentářů na Vaše témata i možnost pochlubení se třeba Vaším fotem (obří dýně), zvukem(zvonky oveček) či videem (čtyřnohých či čtyřkolých miláčků).
Od A (agrobazarů) po Zet (zábavu)! Adresa : http://www.agroseznam.cz/
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: agrobazary,traktor,agroweb,agro-obchod,agro,zemědělství,lesnictví,zahradnictví,m
Uloženo: 29.01.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde