Ošetřování stromů

Firma se zabývá komplexní péčí o zeleň. Hlavní náplní je především profesionální péče o stromy, týkající se všech druhů řezů (jedná se především o zdravotní, bezpečnostní a výchovný řez), konzervačního ošetření dutin, stabilizaci jednotlivých částí koruny pomocí bezpečnostních vazeb a běžného či rizikového kácení v blízkosti zástavby, na hřbitovech, podél elektrického vedení atd.

Zpracováváme posudky o zdravotním a statickém stavu stromů na základě vizuálních metod hodnocení a pořizujeme fotodokumentaci jednotlivých částí stromů.

Provádíme též výsadbu a kotvení vzrostlých alejových stromů bez omezení velikosti, sekání ruderálních porostů, sečení trávy, stříhání živých plotů, likvidaci pařezů a dřevní hmoty.

Samostatným odvětvím je u nás zahradní architektura, v níž se snažíme docílit vaší maximální spokojenosti při tvorbě nové nebo úpravě vaší stávající zahrady tak, aby co nejlépe plnila svoji hlavní funkci, a tou je z našeho pohledu váš odpočinek.



To vše podle zásad přírodě blízkého ošetřování stromů a rostlin tak, aby co nejdéle a plnohodnotně plnily svoji funkci z pohledu člověka i přírody.

Jsme náležitě pojištěni proti všem případným škodám způsobeným naší činností.
Ošetřování stromů Adresa : http://www.osetrovani-stromu.cz
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: Kácení stromů, rizikové kácení.
Uloženo: 26.12.2007
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde