Polomasky na ochranu dýchacích orgánů

Pro zjednodušení výběru vhodných prostředků na ochranu dýchacích cest připravila společnost uvex podrobného Poradce uvex Respiratory Expert System. Tento Poradce pomůže při výběru vhodné dýchací polomasky a poskytne podobné informace o produktech, technologiích, normách a pokynech.
Správnou ochrannou masku z portfolia uvex lze vybírat podle prováděné pracovní činnosti nebo podle použité nebezpečné látky.
Poradce uvex Respiratory Expert System poskytne každému rychlý přehled ohledně správného výběru dýchací polomasky a stručně zodpoví základní otázky ohledně tohoto tématu.
Často je nutné současně chránit jak oči, tak i dýchací cesty. V takovém případě záleží především na velmi dobrém sladění masek na ochranu dýchacích orgánů s vhodnými ochrannými brýlemi, kdy oba tyto prvky musí fungovat jako jeden celek, aby se dosáhlo dokonalého utěsnění. Vývoj ochrany dýchacích cest uvex a ochranných brýlí uvex probíhal v úzké vzájemné konzultaci s cílem vytvořit dva produkty, které umožňují ideální společné použití. Určitě se vyplatí důvěřovat ochraně z jednoho zdroje.
Ochranné prostředky dýchacích cest značky uvex v České republice dodává na trh společnost UVEX Safety CZ, k.s. z Rychnova nad Kněžnou. V nabídce této společnosti je také kompletní sortiment ochranných pracovních pomůcek značky uvex. Odborně proškolení pracovníci UVEX Safety CZ, k.s. navíc poradí s výběrem nejvhodnějších ochranných pracovních pomůcek pro dané pracoviště.
https://www.uvex-safety.cz/cs/produkty/masky-na-ochranu-dychacich-organu/
https://www.uvex-safety.cz/cs
https://www.uvex-safety.cz/cs/poradenstvi-kvyrobkum/moznosti-kombinovani-masek-na-ochranu-dychacich-organu-uvex-sochrannymi-brylemi/

Polomasky na ochranu dýchacích orgánů Adresa : http://www.uvex-safety.cz/cs
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: Polomaska, ochranné dýchacích cest, uvex
Uloženo: 25.07.2019
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde