Široká nabídka snímačů

Společnost Infrasensor nabízí širokou řadu průmyslových snímačů polohy.

Optické snímače - nabízíme s vysokým dosahem (závorově až 70m), s možností až 30 nezávislých paprsků (paprsky se vzájemně neovlivňují), optické snímače můžou pracovat i ve velmi prašném prostředí bez omezení jejich funkce (používáme infračervenou technologii - používáme běžně i uvnitř násypek).

Indukční snímače - nabízíme kompletní řadu indukčních snímačů. Od miniaturních snímačů o průměru 3mm, dále standardní indukční snímače s plastovou čepičkou, indukční snímače v celokovovém provedení, indukční snímače s analogovým výstupem, dvouvodičové indukční snímače, nabízíme jak varianty do tlaku s O kroužkem tak i do vysokých teplot (až 230°)

Bezpečnostní spínače - nabízíme bezpečnostní bezkontaktní magnetické spínače. Bezpečnostní spínače slouží k ochraně osob před úrazem. Lze je snadno instalovat na různé dveře, kryty strojů, ... Bezpečnostní spínače obsahují dvojitý bezpečnostní výstup a můžou pracovat jak samostatně, tak i ve spolupráci s bezpečnostním modulem.

Specielní spínače:
- detekce dvou plechů - nabízíme specielní snímače pro detekci dvou plechů při lisování. Snímače tak dokáží ochránit raznici lisu před poškozením.
- detekce průhledných materiálů - nabízíme revoluční ultrafialovou technologii pro spolehlivou detekci průhledných plastů, fólií, nebo skla.

Široká nabídka snímačů Adresa : http://infrasensor.cz
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: snímače senzory optické indukční
Uloženo: 30.04.2019
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde