Valeon servis s.r.o.

V dnešní době, kdy elektrická energie je potřeba téměř na každý spotřebič, není zcela stoprocentní, že elektrickou energii budete mít vždy a všude z elektrické sítě. Ne všude jsou kabely z elektrárny zatažené, ne všude je dostatečný výkon, ne všude připojení funguje vždy.

Je spousta míst, kdy je potřeba mít elektrickou energii třeba tam, kam žádné kabely nevedou, tam kde je potřeba mít 100% jistotu, že i při výpadku sítě bude elektřina. Proto je tu pro Vás naše půjčovna elektrocentrál zajištující pronajem elektrocentrál nebo také záložních zdrojů elektřiny, diesel generátoru, elektrických generátorů. Pro jeden stroj máme spoustu výrazů, ale je to vždy ta samá věc. Motor a alternátor, vyrábějící proud.

Ze všech našich elektrocentrál vyrábíme kvalitní proud i citlivou elektroniku, naše motor generátory mají 50Hz/60Hz a 400V. V případě požadavků dokážeme i mnohem více.





Základ naší společnosti je půjčovna elektrocentrál, ta disponuje celou řadou typů elektrocentrál, záložních zdrojů, či motor generátorů. V naší půjčovně elektrocentrál jsme schopni Vám nabídnout elektrocentrály od výkonu 15 kva do 900kva. V půjčovně záložních zdrojů máme speciálně kapotované elektrocentrály s hlukem do 50 dB. Nabízíme k pronájem elektrocentrál na 1 dne až po dobu několika let. Naše půjčovna elektrocentrál vyniká kvalitním servis záložních zdrojů, jejich testováním před zakázkou a po zakázkou. Na půjčovně dieselgenerátorů probíhá neustály servis, tak aby elektrocentrály byl vždy v nejlepší kondici. Odměnou za naši přípravu jsou pak spokojení zákazníci, kteří se k nám vracejí.
Valeon servis s.r.o. Adresa : http://www.valeon.cz/
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: stavebnictví, půjčovna strojů
Uloženo: 04.08.2018
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde