Písková skla

Zhotovíme písková skla dle přání zákazníka. V nabídce máme velký výběr vlastních vzorů. Pískujeme i vzory dodané zákazníkem. Máme dlouholeté zkušenosti s touto zajímavou metodou dekorování skla.
Specializujeme se na výrobu a dodávání žáruvzdorného skla určeného do vysokých teplot, např. pro krby, kotle. Žáruvzdorné sklo máme skladem a řežeme ho na míru přesně dle požadavků zákazníka.
Vyrábíme moderní designové skleněné obklady vhodné do kuchyní, koupelen, pro vestavěné skříně. V nabídce máme mnoho barevných kombinací. Skleněné obklady jsou výjimečné svou praktičností, vysokým leskem a snadnou údržbou.
Skleněné dveře jsou moderní příjemnou přeměnou Vašeho interiéru, kterému dodají náznak luxusu. Vyrábíme skleněné dveře a prosklené stěny na zakázku, které dodají interiéru svěží a čistou atmosféru.
Vyrábíme a dodáváme speciální izolační dvojskla a trojskla. Tato skla splňují požadavky našich náročnějších klientů, aby nedocházelo k vysokým tepelným ztrátám. Naši odborníci Vám pomůžou vybrat tu nejlepší variantu.

Písková skla Adresa : http://sklenari.com
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: Dvojskla, trojskla, Skleněné dveře, Písková skla, Žáruvzdorná skla, Skleněné obk
Uloženo: 06.06.2016
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde