Šroubové a pístové kompresory ALMiG

Společnost ALMiG Kompresory s.r.o. je českou pobočkou světoznámého výrobce průmyslových kompresorů ALMiG a dodavatelem příslušenství pro stlačený vzduch. Naše řada výrobků se dělí do kategorií Šroubové kompresory, Pístové kompresory, Turbokompresory, Bezolejové kompresory, TRACKAIR, Řídící systémy zajišťující spolehlivou dodávku stlačeného vzduchu a příslušenství pro stlačený vzduch, jako jsou cyklonové odlučovače, filtry, kondenzační sušičky, adsorpční sušičky, a propracovaný potrubní systém.

Úpravy stlačeného vzduchu a průmyslové kompresory vyrábíme již od roku 1923, kdy vznikl náš výrobní závod v Kongenu, jako malá mechanická dílna na výrobu automatizovaných vzduchových čerpadel na plnění pneumatik vozidel a nákladních automobilů. V letech 1925 až 1927 jsme pak začali navrhovat a vyrábět vzduchové kompresory. První přenosnou kompresorovou jednotku jsme vyrobili již v roce 1930 a v roce 1946 jsme vystavěli nové tovární budovy pro stále se rozrůstající výrobu průmyslových kompresorů a nástrojů na úpravu stlačeného vzduchu.
Dalším milníkem byl rok 2007, kdy jsme změnili majitele a oficiálně jsme založili společnost ALMiG Kompressoren GmbH, jako zkratku německého názvu Automatische Luftpumpen – Made in Germany (automatické kompresory – Vyrobeno v Německu). Díky kvalitním kompresorům a dobrého přístupu k zákazníkům jsme museli postavit v roce 2008 vedle naší první továrny i druhou továrnu, pokrývající rozšířenou výrobu na moderních strojích, odpovídajících nejpřísnějším požadavkům na kvalitu. Na naše výrobky jsme získali řadu ocenění a certifikací, mezi něž patří samozřejmě i certifikace TUV ISO 9001: 2000, ISO 14001: 2004, IRIS, ISO 1217-3, ASME, OSHA, ABS, DET NORSKE VERITAS a další.
Nenabízíme samozřejmě pouze kompresory, ale také příslušenství, které se odvíjí od samotné instalace u zákazníka. Jsou to především vzdušníky a to včetně odsavače, sušičky stlačeného vzduchu, předfiltry a koncové filtry. Dále nabízíme příslušenství, které lze napojit na naše kompresory, zvláště pak Cyklonové odlučovače, sloužící k odstranění zbytkové vody ze stlačeného vzduchu.
Filtry, čistící stlačený vzduch od všelijakých nečistot. Kondenzační sušičky, které prodáváme jako samostatné jednotky, ale také jako součásti kompresorových sestav (nejčastější sestava je sestava kompresoru a kondenzační sušičky). Tyto sušičky pak nabízíme ve dvou variantách, s názvem ADD, a nebo případně jako ALM či ALM-E s velmi velkými plochami tepelného výměníku. Dále pak sušičky, zvláště pak adsorpční sušičky, které mají speciální nasazení všude tam, kde je potřeba dosáhnout rosného bodu nižšího než tři stupně Celsia. K energeticky efektivnímu vysoušení bezolejového stlačeného vzduchu slouží sušička ALM Heat of compression, jenž využívá kompresní teplo bez dodatečného přívodu energie. Je potřeba zmínit i Adsorbéry s aktivním uhlím, které slouží k úplnému odstranění olejových kapek a výparů ze stlačeného vzduchu. V případě nakládání s kondenzátem nabízíme odvaděče kondenzátu ALM-D a ALM-WS, jenž jsou sestrojeny k odloučení oleje a vody. V neposlední řadě pak nabízíme lehký, pružný a spolehlivý potrubní systém pro ekonomickou přepravu stlačeného vzduchu.

Máte-li jakékoliv dotazy, rádi Vám je zodpovíme na našem webu www.almig.cz, nebo na níže uvedených telefonních číslech.

Šroubové a pístové kompresory ALMiG Adresa : http://www.almig.cz/vyrobky/sroubove-kompresory-combi/
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: ALMiG Kompresory, Šroubové kompresory, Stlačený vzduch, Pístové kompresory
Uloženo: 27.03.2016
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 4
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde