Prodej palivového dřeva - paliva Woodpic

Nedávno jsem sháněl palivové dřevo a tak jsem začal hledat po internetu kde a za kolik palivové dřevo nakoupím. Můžu s klidnou duší říct, že většina webů, které nabízí palivové dřevo, stojí za starou bačkoru. Většinou jejich stránky vypadají jako cirkus nebo reklamy na adult webech. O jejich funkčnosti ani nemluvím.
Mile mě ovšem překvapila firma Woodpic s. r. o. – štípané palivové dřevo, na jejíž stránkách jsem našel přehledně vše o palivovém dřevu, co jsme potřeboval. Tedy ceny – v tomto případě mají hned na úvodní straně kalkulačku, která vám po zadání hodnot spočítá přibližnou cenu palivového dřeva.
Základní informace o druhu nabízeného palivového dřeva, o jeho výhřevnosti apod. byly jednoduše prezentovány a pro základní přehled bohatě stačí. Líbí se mi jejich přístup a to ten, že nemají žádné skryté poplatky – což jak víte je u ostatních firem většinou problém – cena vám může vyskočit o velkou část nahoru a to například jen díky vykládce.
Vychytávkou v tomto případě je funkční objednávkový formulář na palivové dřevo. To zatím v takto funkční podobě nemá žádná z firem nabízejících štípané palivové dřevo. Je to pohodlné a pro toho kdo se nechce vybavovat s dispečerem ideální. Nemusím asi zmiňovat přehledný ceník, kde je vše uspořádaně vyčísleno.
Můj celkový dojem z webu na prodej palivového dřeva je velmi pozitivní a u této firmy budu objednávat častěji. Zkuste se podívat i vy na paliva-woodpic.cz

Prodej palivového dřeva - paliva Woodpic Adresa : http://paliva-woodpic.cz/
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: paliva, dřevo, palivové dřevo,
Uloženo: 06.02.2015
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde