Rekonstrukce bytového jádra a koupelny

Rozhodli jste se investovat a zrekonstruovat Vaše bytové jádro? Nemohli jste se rozhodnout lépe.
Firma A-Z STAVBY s.r.o. nabízí profesionální a individuální přístup, spolehlivé a kvalitní komplexní služby, odborné poradenství a konzultace, špičkovou kvalitu prováděných prací, rychlé řešení a v neposlední řadě dostupnou cenu. Nabízíme kompletní či částečnou rekonstrukci bytů, domů, nebytových prostor i koupelen. Samozřejmostí je i rozvod vody, odpadů, nových elektroinstalací a topení.
Při rekonstrukci bytového jádra je důležitá Vaše představa. Díky tomu jsme schopni Váš návrh zrealizovat. Další neméně důležitou věcí jsou možnosti dispozičních změn. Nejdříve musíme zjistit, jakým způsobem je řešeno stávající jádro, které stěny jdou nenosné, které lze posunout, vyměnit za nové, a které jsou naopak nosné, což znamená, že jejich odstranění není možné.
Naše firma Vám zajistí vše od A do Z. Samozřejmostí je doprava potřebného materiálu až přímo k Vám. Zajistíme veškeré odborné činnosti, jako klempířské, truhlářské nebo plynařské. Všechny tyto úkony zajistíme buď samostatně, nebo s pomocí profesionálních odborníků. V případě zájmu se můžeme domluvit i na částečné rekonstrukci v podobě výměny oken či dveří, rozdělování místností pomocí sádrokartonu nebo běžnými zdmi apod. Zkrátka po našem zásahu Vám váš nový byt nebude připomínat ten původní. Ani ho nepoznáte.
Částečná rekonstrukce může spočívat i ve výměně jádra ve Vaší koupelně. Rekonstrukce koupelny zahrnuje výměnu vany, umyvadla, případně i toalety. Zajistíme nové rozvody vody, odpadů a mnoho dalších úprav dle Vašeho přání. Dále zajistíme dopravu veškerého materiálu – obkladů, vodovodních baterií či koupelnových skříněk.
Věříme, že s námi budete jistě spokojeni už díky výborným referencím od našich zákazníků. Hlavní prioritou pro nás je Vaše přání a požadavky. S námi je svět hned veselejší!

Kontakty:
A-Z STAVBY Blažek s.r.o.
Tel.: 737 462 365
E-mail: blazekobklady@seznam.cz

Rekonstrukce bytového jádra a koupelny Adresa : http://www.a-zstavby.cz
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: Rekonstrukce bytového jádra , rekonstrukce koupelny
Uloženo: 23.04.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde