Zednictví Vinklárek

Naše firma provádí rekonstrukční zednické práce zaměřené na domy, byty a kancelářské prostory. Kompletní služby zahrnují oprava komínů, odvětrávací sokl, kompletní rekonstrukce bytů, montáž obkladů a dlažeb včetně montáže mosaiky, zateplovací systémy polystyren a minerální vata, malby a nátěry, montáž bytového jádra, lité a betonové podlahy, zděné konstrukce, omítky štukové, hrubé, zateplené, sanační nebo gotické, klenbové prvky, kuchyňské linky na míru, montáže krbů, kompletní vodařské, topenářské a sádrokartonářské práce.
Rekonstrukce bytů – od návrhu až po závěrečný úklid, bourání, vyklízení, demontáže, broušení a opravy omítek, zdění, malířské a natěračské práce, opravy i poklady podlah aj.
Zednické specifické práce – zdění včetně luxfer, montáž obkladů a sádrokartonů, štukování, štěrkování a malby, v neposlední řadě oprava starých omítek a kompletní renovace fasád.
Elektroinstalační práce – silnoproudé elektroinstalační práce, na přání zákazníka nová elektroinstalace, opravy rozvodů nebo výměna jističů.
Stavební dozor – při rekonstrukci bytu, domu nebo prostor pro Vaše podnikání, stavební dohled a dozor při výstavbě, kontrola pracovních postupů, dodržení cenové kalkulace, harmonogramu a pečlivě odvedené práce.
Lité podlahy – velmi oblíbený typ rekonstrukce podlahy, od klasické betonové stěrky se litá podlaha aplikuje v tekutém stavu a již druhý den je připravena, rozlišujeme anhydrit a anhydritový potěr.
Omítky – vnitřní omítky, štuky, tapety, opravy prasklin ve vnitřních omítkách
Věříme, že díky našim dlouholetým zkušenostem a výborným zpětným vazbám od klientů budete velice spokojeni. Zednické práce zajišťujeme především v Brně a okolí. Kontaktujte nás ještě dnes nebo se podívejte na naše webové stránky, kde naleznete kompletní ceník i galerii s fotkami služeb.
Těšíme se na Vás!




Zednictví Vinklárek Adresa : http://www.zednictvivinklarek.cz
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: zednické práce, lité podlahy
Uloženo: 24.03.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde