Ridera Stavební a.s.

Společnost RIDERA STAVEBNÍ a.s. má ve stavební činnosti více než šedesátiletou tradici. V roce 1992 došlo k transformaci společnosti ze státního podniku na akciovou společnost.

Díky dlouholetým zkušenostem ve stavebnictví se může naše společnost přizpůsobit náročným požadavkům stávajícího stavebního trhu. Zabezpečujeme komplexní realizaci staveb, včetně staveb technicky náročných či atypických, vždy si však zachováváme vysokou kvalitativní úroveň.

Zaměřujeme se nejen na kvalitu, ale také na šetrný přístup k životnímu prostředí a zachování bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. V rámci politiky Integrovaného systému řízení managementu jakosti, životního prostředí a ochrany zdraví při práci jsme držiteli certifikátů ČSN EN ISO 9001:2009, ČSN EN ISO 14001:2005 A ČSN OHSAS 18001:2008, které pravidelně obhajujeme recertifikačními audity.

Stavební výroba a stavební práce se neobejdou bez kvalitního a kvalifikovaného týmu pracovníků, a proto věnujeme velkou pozornost vzdělávání našich zaměstnanců. V rámci podpory systému komplexního rozvoje osobnostně-pracovního potencionálu zaměstnanců nyní realizujeme projekt "Vzdělávání zaměstnanců ve firmě RIDERA STAVEBNÍ a.s." podpořený dotací z Evropského sociálního fondu v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.

Mezi hlavní činnosti naší společnosti patří:
•kompletní výstavba bytů
•rekonstrukce a novostavby průmyslových staveb, občanských staveb, liniových staveb a vodohospodářských staveb
•výstavba a rekonstrukce hal
•revitalizace bytových domů, zateplení bytových domů
•zámečnická výroba (rekonstrukce balkónů a lodžií, ocelové konstrukce apod.)
•služby spojené se zajišťováním dotací v rámci energetických úspor
•tepelné izolace, akustické izolace, protichemické izolace, hydroizolace a protipožární izolace
Pracujeme s produkty jako jsou euro okna, PVC okna, drátkobeton, kazetové podhledy a lamelové podhledy. Při stavebních pracích jsme schopni komplexně vyřešit kanalizaci, zemní práce a následné betonářské práce. Při modernizaci budov využíváme sádrokartonové konstrukce a monolitické konstrukce. Kompletně vám vyřešíme novou elektroinstalaci, položení podlah, úpravy střech a také vypracujeme statické posudky.


Ridera Stavební a.s. Adresa : http://www.ridera-stavebni.cz
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: stavební výroba, stavební práce, průmyslové stavby, občanské stavby, liniové
Uloženo: 13.11.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde