Průmyslové havárie - připravte se nyní

Když nastane v průmyslovém podniku havárie, je důležité zachránit nejenom životy a drahá zařízení, ale i snížit dopady této kalamity na životní prostředí.

V takovýchto situacích se jistě rádi spolehnete na profesionály, kteří jsou špičkou ve svém oboru. Nemyslíme tím jen záchranné státní složky, ale i vaše předpřipravené havarijní prostředky a plány.

Ty mohou výrazně snížit ekologické riziko a ochránit i mnohé pracovníky. Pro společnost HAPPY END CZ, a.s., která pracuje velké množství profesionálů, kteří vám doporučí preventivní prostředky pro případy havárií i běžných potřeb každé průmyslové firmy. Po případné havárii můžete efektivně zasáhnout a díky připraveným plánům ochránit životní prostředí.

Pracovníci z HAPPY ENDu rádi pomohou při výběru vhodných prostředků, které mohou zabránit úniku chemických látek z provozovny, snížit riziko zamoření okolí a pomoci s následným úklidem po havárii. Čistota, bezpečnost a ekologie – heslo společnosti HAPPY END CZ, a.s., která dodává do mnoha společností důležité bezpečnostní a čistící přípravky.

Základními prostředky v nabídce na stránkách www.happyend.cz jsou:

- sorbenty,
- těsnicí přípravky
- havarijní soupravy
- osobní ochranné pomůcky
- ADR výbava
- olejové hospodářství
- průmyslové utěrky
- průmyslové, čisticí a desinfekční rohože
- bezpečnostní značení
- podlahové značení
- a mnohé další

HAPPY END CZ, a.s., nabízí více než 5 000 produktů, bez kterých by si množství podniků těžko umělo představit bezpečný provoz.

Chcete být připraveni na nejhorší a nezaleknout se malých ani velkých kalamit ve svých průmyslových závodech? Svěřte se do rukou společnosti HAPPY END a vyberte si z nabídky přípravků řešících ekologii, čistotu a bezpečnost.
Průmyslové havárie - připravte se nyní Adresa : http://www.happyend.cz/
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: sorbenty, průmyslové havárie, havarijní soupravy, těsnící přípravky
Uloženo: 06.08.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde