Energie2 stavila na dlouhodobě výhodné c

Dodavatel zemního plynu a elektrické energie - společnost Energie2, a. s., Praha přistupuje k získávání nových zákazníku odlišně od jiných dodavatelů. Prioritou společnosti je stabilita a dlouhodobě výhodné ceny pro odběratele. Energie2 se tak vyhýbá kampaňovým slevám, které jsou časově omezené pouze na několik měsíců. Zákazníci by si při uvažování o změně dodavatele měli ověřit především dobu trvání proklamovaných slev, aby nepodlehli lákavé nabídce, která se nakonec ukáže jako dlouhodobě neudržitelná. Informoval o tom ředitel Energie2, a. s., Praha Dávid Vlnka.
,,Energie2 si dlouhodobě drží ceny energií na přijatelné úrovni a motivuje tím současné i budoucí zákazníky, aby u ní zůstali. Zejména dosavadní ceny plynu jsou dostatečně atraktivní, ve srovnání se společnostmi, které v posledních měsících ohlásili jejich snížení. Přes všechny deklarované slevy je naše společnost i bez slev stále levnější, než dodavatelé, kteří museli snížit ceny z důvodu příliš vysoko nastavených tarif. Bohužel však ne každý alternativní dodavatel nabízí zákazníkům skutečnou úsporu vůči dominantním obchodníkům. Každá domácnost i firma si však může svobodně vybrat, od které společnosti bude energie odebírat. Trh s plynem i elektřinou je plně liberalizován již několik let a zákazníci můžou vydělat, nebo prodělat špatnou volbou dodavatele tisíce korun ročně“, upozornil D. Vlnka.
Dodal, že například při roční spotřebě 30 MWh zemního plynu na vytápění rodinného domu, zaplatí spotřebitel v roce 2013 u Energie2 v distribučním území Prahy 39 378 korun, zatímco u jednoho z nejdražších dodavatelů je to 47 564 korun. I když se skutečnost na jednotlivých distribučních územích mírně liší od tohoto příkladu, výhodnost odběru plynu od Energie2 je zachována a rozdíl 8186 Kč, nebo i menší, stojí za změnu dodavatele.
,,Při uzavření smlouvy přes internet dostane zákazník od Energie2 navíc ještě 2 % slevu. Další možností je návštěva naší centrály v Praze, či osobní návštěva energetického poradce. Zákazníkům poskytujeme profesionální zákaznickou péči a energetické poradenství. Plynoměr nebo elektroměr však nadále spravuje tradiční provozovatel distribuční soustavy, který odstraňuje i případné poruchy. Pro zákazníky nabízíme i sdruženou fakturaci – spojení více odběrných míst do jednoho daňového dokladu a optimalizaci zálohových plateb na základě reálné spotřeby. Změnu dodavatele může zákazník zrealizovat velice rychle. Není-li vázán na dobu určitou, potom na rychlou změnu během jednoho měsíce stačí jen podpis smlouvy a plné moci“, řekl D. Vlnka.
Energie2 úspěšně působí na českém, slovenském i polském trhu. Mezi jejími zákazníky jsou velkoodběratelé i maloodběratelé obou komodit. Firmě se vyplácí strategie diverzifikace. Obchoduje s různými druhy energií (plyn, elektřina), zabývá se velkoprodejem i maloprodejem.

Kontaktní kancelář v ČR: Energie2, a. s., Praha, Jihovýchodní II.; č.p. 11; Praha 4 Záběhlice
Další informace na tel: 844 000 010, email: info@energie2.cz , www.energie2.cz

Energie2 stavila na dlouhodobě výhodné c Adresa : http://www.energie2.cz
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: energie2, alternativny dodavatel, elektricka energia, zemny plyn,
Uloženo: 01.08.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde