Wood Store

Našim zákazníkům nabízíme truhlářské řezivo, obkladové palubky a podlahové palubky. Zabýváme se jak velkoobchodem, tak i maloobchodem. Naše zboží si můžete zakoupit v prodejních skladech v Bořanovicích (Praha - Východ) a ve Znojmě.
Hlavní specializací naší společnosti je prodej sušeného truhlářského řeziva, které nabízíme v našem nově otevřeném prodejním skladu v Praze - Bořanovicích (ulice Mělnická 109).
V současnosti naše společnost disponuje kapacitou skladu přibližně 500 m2, kde si truhlářské řezivo můžete zakoupit. Hlavními prodávanými dřevinami jsou zejména tuzemské dřeviny: dub, buk, smrk, borovice, modřín, javor a jasan. Dále také obchodujeme s následujícími druhy truhlářského řeziva: olše, bříza, třešeň, ořech a mahagon.
Momentálně můžete využít zaváděcí prodejní akce v našem prodejním skladu v Praze - Bořanovicích, během které si na uvedeném místě můžete zakoupit kvalitní smrkové obkladové a podlahové palubky za akční ceny. Palubky o rozměrech 12,5 x 96 mm v kvalitě "C" nyní nabízíme jen za 112 Kč včetně DPH. Palubky o stejných rozměrech ve vyšší kvalitě "A/B" si můžete zakoupit jen za 149 Kč včetně DPH.

Wood Store Adresa : http://www.palubky-rezivo.eu
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: truhlářské, exotické, řezivo, obkladové, podlahové, palubky
Uloženo: 30.05.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde