Nový portál CNCbazar.cz

CNCbazar nabízí možnost bezplatné oborové inzerce,zdarma můžete inzerovat,reagovat na ostatní inzeráty,které jsou přehledně děleny do mnoha kategorii.
CNCbazar.cz ale není jen pouhý inzertní server,kam můžete vkládat své nabídky nebo poptávky na obráběcí stroje, nástroje, náhradní díly a mnoho dalšího.Máte možnost využít firemního zápisu do katalogu firem zdarma,z katalogu pak můžete přímo kontaktovat autora zápisu.Velkou výhodou je také možnost publikovat odborné články a tím např. upozornit na svou firmu a službu,kterou nabízíte.
Máte-li dotaz,nevíte si rady,můžete zde volně komunikovat mezi registrovanými uživateli buď pomocí chatu nebo fóra.Je zde také možnost hostování vlastního videa.
CNCbazar.cz se snaží sjednotit veškeré potřebné služby pro strojaře, pomáhá se zorientovat mezi firmami, které se tématikou
obrábění materiálů zabývají, umožňuje diskuze na téma obrábění a komunikaci mezi specializovanými uživateli. Navštivte i vy <a href="http://www.cncbazar.cz/">CNCbazar</a> a dozvíte se vše o obrábění.
Nový portál CNCbazar.cz Adresa : http://www.cncbazar.cz
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: CNC,inzerce,obrábění,fórum,články,stroje
Uloženo: 02.05.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde