Montované obloukové haly

Společnost AMERSPAN s.r.o. dodavá ocelové, prefabrikované a snadno sestavitelné samonosné montované haly, obloukové haly, hangáry zemědělské stavby, skladové haly.

Montované haly AMERSPAN lze použít na neomezenou řadu způsobů. Například jako skladištní a výrobní haly, garáže, letištní hangáry, prodejní objekty, sportovní haly a areály, zemědělské a skladové haly, stáje, dílny, rekreační objekty i budovy pro bydlení apod..

Ocelové montované haly jsou vyrobeny z oceli Galvalume® s povrchovou ALUZINKOVOU úpravou. Z těchto důvodů provází tyto budovy záruka na prorezavění po dobu 25 let! Avšak běžná životnost těchto ocelových hal je více než 40 let! Montované haly ve výrobě a designu splňují nebo dokonce převyšují oborové standardy. Montované haly byly testovány na Floridě a získaly osvědčení pro odolnost proti vysokému větru až 240 km/hod.

Nabízíme komplexní servis spojený s dodávkou a montáží samonosné montované haly. Montovaná hala je snadno sestavitelná bez jakýchkoliv náročných technických zařízení a odborných znalostí, nabízíme též možnost montáže haly svépomocí za účasti našeho odborného pracovníka. Tato možnost nabízí další snížení celkové ceny montované haly.

Konstrukce montované haly AMERSPAN splňují evropské normy. Haly jsou technicky uzpůsobené odolat v nejnepříznivějších přírodních podmínkách, včetně oblastí s vysokým sněhovým zatížením, silnému větru, hurikánům i zemětřesením. Konstrukce montovaných hal jsou prakticky bezúdržbové.

Montované obloukové haly Adresa : http://amerspan.cz/
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: montovane, haly, haly, hangáry, obloukové haly, samonosné haly
Uloženo: 29.04.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde