Kovové dveře pro vnitřní použití

Kovové dveře nejen pěkně vypadají, ale zároveň dokáží zvýšit bezpečnost uzavřených prostor. Můžete je využít jako vchodové a interiérové, a to nejen do svých osobních prostor a domácností, ale také do firem, skladů a v průmyslových oblastech. Kovové dveře jsou velmi moderní, při kvalitně odvedené montáži a správném užívání slouží desítky let.

Nevíte si rady jak s výběrem kovových dveří?

Kovové dveře se vyrábějí v několika typech. Při jejich výběru tedy dbejte na správnou velikost a rozměry, které potřebujete. Vyrábíme kovové dveře pro vnitřní použití i venkovní kovové dveře, které jsou určeny zejména pro technická zázemí budov, kancelářské prostory, skladovací případně stravovací objekty. Jiné kovové dveře jsou vhodné do interiéru, jako vchodové a jiné jako dveře ven. Obecně můžeme kovové dveře rozdělit na dveře vnitřní s polodrážkou a bez polodrážky, dále na dveře s jednostranným nebo oboustranným opláštěním. Jako vchodové jsou vhodné například dveře s vícebodovým zamykacím systémem. Do firemních prostor se hodí také dveře posuvné nebo lítačky (odborně - dveře v kyvném provedení).

Ocelová a kovová vrata Montkov

Alternativní produkty u venkovních prostor představují ocelová a kovová vrata. Maximálně zvýší bezpečnost vnitřních prostor, jsou odolná vůči korozi i mechanickému poškození přírodními vlivy. Standardní rozměry vrat se pohybují od 250 až do 400 centimetrů na výšku a šířku. Vratová křídla se vyrábějí jako plná i prosvětlená. Výplň obvykle tvoří dutinkový polykarbonát. Oba modely tak mají své výhody a závisí jen na vašich možnostech a kýženém použití vrat. Kovová a ocelová vrata pořídíte též s vloženými dveřmi nebo s nadsvětlíky.

Specialistou na výrobu kovových vrat a dveří je společnost Montkov.cz, na jejichž oficiálních stránkách najdete i fotografie s několika modely vhodnými pro mnohostranné použití. Galerie jistě usnadní váš výběr.
Kovové dveře pro vnitřní použití Adresa : http://www.montkov.cz
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: kovové dveře, kovová vrata, ocelová vrata
Uloženo: 20.03.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde